Ερασιτέχνης

Πρωταθλητές και αήττητοι οι μικροί του Άρη στο σκάκι (photos)

Στην πρώτη θέση και αήττητη η παιδική ομάδα σκάκι του Άρη στο Ομαδικό Παιδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής που διοργανώθηκε στις 17 Νοεμβρίου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Α.Σ Άρης:

Για ακόμα μία φορά η Παιδική Ομάδα Σκάκι του ΑΡΗ εντυπωσίασε στο Ομαδικό Παιδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, το οποίο ολοκληρώθηκε νωρίς το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου, αφού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, με 4 νίκες και 4 ισοπαλίες (σε 8 γύρους).

Ο ΑΡΗΣ ήταν η μόνη αήττητη ομάδα ανάμεσα στις 20 συμμετέχουσες. Σημειώνεται ότι ο ΑΡΗΣ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στο αντίστοιχο πρωτάθλημα (έως 10 ετών) και το 2018.

Οι τρεις μικροί σκακιστές και οι δύο σκακίστριες του ΑΡΗ διέπρεψαν: οι Ευάγγελος Λιάμος (στην πρώτη σκακιέρα), Αλέξανδρος Μπαλαφούτας (2η), Δημήτριος Μπαλαφούτας (3η) και εναλλακτικά στην 4η οι Μαρία-Ελισάβετ Χαρίση και Χριστίνα Σουλελέ.

Ο 10χρονος Αλέξανδρος Μπαλαφούτας έκανε εξαιρετική εμφάνιση, παίρνοντας 6,5 βαθμούς στους 8 αγώνες (6 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα). Καθοριστική στην επιτυχία της ομάδας ήταν η συμβολή των 4 προπονητών (Σ. Πορφυριάδης, Γ. Γαβριηλίδης, Κ. Κωνσταντινίδης και Δ. Μποζάνης).

Στο Πρωτάθλημα, 2η αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΣΟ Πολυγύρου και 3η η ΧΑΝ Καλαμαριάς.

sdr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button