ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πρωθυπουργός Ισπανίας: «Ως οπαδός της Ατλέτικο, στεναχωρέθηκα βαθιά για τη συμπεριφορά στον Βινίσιους»

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ πήρε ξεκάθαρη θέση ενάντια στις ρατσιστικές συμπεριφορές που βίωσε ο Βινίσιους, πριν και κατά τη διάρκεια του κυριακάτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κρυστάλλινη» θέση ενάντια στις απαράδεκτες ρατσιστικές συμπεριφορές των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης που είχαν στόχο τον Βινίσιους της συμπολίτισσας Ρεάλ πήρε ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ. Ο 50χρονος πολιτικός ξεκαθάρισε ότι παρότι ο ίδιος είναι υποστηρικτής των «ροχιμπλάνκος», συμπεριφορές και αντιλήψεις όπως αυτές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν έχουν θέσει στο ποδόσφαιρο και τον θλίβουν ακόμα περισσότερο, αφού προήλθαν από οπαδούς της ομάδας του.

«Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ατλέτικο, οπότε καταλαβαίνετε ότι στεναχωρήθηκα ακόμα περισσότερο. Φυσικά περιμένω ένα ισχυρό μήνυμα από τους συλλόγους ενάντια σε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Αυτό περιμένω φυσικά και από την ομάδα μου.

Πιστεύω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό οι σύλλογοι να παίρνουν πολύ σοβαρά και να αντιδρούν σε τέτοια περιστατικά».

Υπενθυμίζουμε ότι οι εν λόγω συμπεριφορές «πυροδοτήθηκαν» από την εξίσου απαράδεκτη δήλωση του προέδρου της ισπανικής ένωσης ποδοσφαιρικών agents, που συνέστησε στον Βινίσιους «να σταματήσει να κάνει τη μαϊμού όταν πανηγυρίζει».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button