Ποδόσφαιρο

Πρωθυπουργός Βουλγαρίας: «Οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους»

Στον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας απευθύνθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι του Τόσκο

Ο Μπόικο Μπορίσοφ συνάντησε συγγενείς του αδικοχαμένου νεαρού, αλλά και οργανωμένους της Μπότεφ Πλόβντιβ, που ζήτησαν την παρέμβασή του για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Εκτός από τον πρωθυπουργό το «παρών» έδωσαν ο γενικός εισαγγελέας Ιβάν Γκέσεφ και ο υπουργός Δικαιοσύνης Ντάνιελ Κιρίλοφ.

Ο Μπορίσοφ δεσμεύτηκε προφορικά αλλά και με γραπτή του τοποθέτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως η βουλγαρική κυβέρνηση θα συνεργαστεί με τις ελληνικές αρχές και θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Εξέφρασα τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του νεαρού Βούλγαρου Τόσκο Μποζατζίσκι, που σκοτώθηκε στην Ελλάδα. Ο αθλητισμός θα πρέπει να φέρνει χαρά στους ανθρώπους, οι περιπτώσεις χουλιγκανισμού και βίας είναι απαράδεκτες. Ανάλογα με τη σοβαρότητα της πράξης, οι υπεύθυνοι πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη τους.

Η κυβέρνηση της Βουλγαρίας θα συνεχίσει να παρακολουθεί την υπόθεση και να ενεργεί με όλες τις ικανότητες και τις δυνάμεις της. Έχω δώσει εντολή στον υπουργό Δικαιοσύνης Ντάνιελ Κιρίλοφ να ενεργοποιήσει όλους τους διεθνείς και νόμιμους μηχανισμούς σε σχέση με τη διμερή δικαστική συνεργασία, καθώς και να απαιτήσει όλες τις πληροφορίες της έρευνας από την Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button