Γενικά

Προφυλακιστέος ο Πέτρος Φιλιππίδης

Έρευνα διεξάγεται προς το πρόσωπο του Πέτρου Φιλιππίδη, για τρεις υποθέσεις. Οι πρώτη αφορά βιασμό που τελέσθηκε το 2008 και οι άλλες δύο σε απόπειρα βιασμού, μία το 2010 και η δεύτερη το 2014.

Ο ηθοποιός κλήθηκε σε απολογία από την 15η τακτική ανακρίτρια, όπου και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες σε βάρος του με επιχειρήματα που δεν έπεισαν την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Έτσι, ο Πέτρος Φιλιππίδης, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Οι κατηγορίες:

Η καταγγελία για την υπόθεση του 2008 φαίνεται να αφορούσε απόπειρα βιασμού, όμως ο εισαγγελικός λειτουργός αποφάσισε πως πρόκειται για τετελεσμένη πράξη βιασμού.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις απόπειρας βιασμού, αφορούν δύο παθούσες, οι οποίες είχαν αρχικά συναντηθεί με τον ηθοποιό για επαγγελματικούς λόγους. Στη μία περίπτωση, που αφορά το έτος 2010, ο κατηγορούμενος ηθοποιός φέρεται να απομόνωσε τη συνάδελφό του στο καμαρίνι του και μέσω έντονων χτυπημάτων την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, το 2014, η παθούσα κλειδώθηκε από τον δράστη μέσα στο αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία το Ψυχικό όπου ήρθε αντιμέτωπη με έντονα βίαιη συμπεριφορά. Η γυναίκα, επίσης γνωστή ηθοποιός, καταγγέλλει ότι μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχε με τον κατηγορούμενο αποδέχθηκε την προσφορά του να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητο του.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τις καταγγελίες, όταν παρά τη βία που ασκούσε δεν επιτύγχανε τον στόχο του φαίνεται να εξαπέλυε απειλές στις συναδέλφους του για επαγγελματικό αποκλεισμό τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button