Ποδόσφαιρο

Προσφυγή στο CAS για Ολυμπιακό που ζητά υποβιβασμό για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο και ζητούν τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, που αποδείχθηκε στα δικαστήρια ότι έχουν συνιδιοκτησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι «ερυθρόλευκοι» προσέφυγαν κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας που είναι πλέον και με την βούλα επίσημη και επικυρωμένη από τα ελληνικά δικαστήρια.

Από καταγγελία του Ολυμπιακού ξεκίνησε η έρευνα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού όπου αποφάνθηκε πως ΠΑΟΚ και Ξάνθη έχουν κοινή ιδιοκτησία, κάτι που απαγορεύεται ρητά.

Τόσο πρωτόδικα όσο και στην Επιτροπή Εφέσεων αποδείχθηκε πως ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη παρανόμησαν και συνεχίζουν να παρανομούν έχοντας την ίδια ιδιοκτησία. Τελεσίδικα πλέον για την ελληνική δικαιοσύνη υπάρχει πολυιδιοκτησία.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη θα ήταν τώρα στην δεύτερη κατηγορία αν δεν προέκυπτε η τροπολογία της Κυβέρνησης που για να μην… χωρίσει την Ελλάδα στα δύο ο ΠΑΟΚ όπως απειλούσε άλλαξε την ποινή του υποβιβασμού για την βαριά παρανομία σε αφαίρεση βαθμών.

Όλα αυτά βεβαίως όταν είχε ήδη βγει επισήμως η απόφαση της ΕΕΑ που είναι και δεσμευτική όπως αποφάνθηκαν άλλωστε όλα τα δικαστήρια.

Τώρα σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο Ολυμπιακός πάει μέχρι τέλους την υπόθεση ζητώντας το αυτονόητο προφανώς. Να ισχύσουν οι νόμοι και να τιμωρηθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη για την βαρύτατη παρανομία της πολυιδιοκτησίας στο μεγαλύτερο σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου με την ποινή που ισχύει, και όχι με βάση την τροπολογία της Κυβέρνησης, άρον-άρον για να σωθεί ο ΠΑΟΚ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button