Ποδόσφαιρο

«Προσοχή στην επιθετική ποιότητα του Άρη»

Για τα κέρδη της νίκης επί του Ολυμπιακού, την αλλαγή σχηματισμού, την επιλογή του Βιεϊρίνια να παίζει ως στόπερ, αλλά και το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μίλησε στα κανάλια Novasports, o συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα κέρδη της νίκης στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι, πάντα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστά για εμάς. Το θέλαμε πολύ, το δείξαμε αυτό, ήμασταν πάρα πολύ καλοί και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Πρέπει να το ξεχάσουμε, έχουμε μπροστά μας άλλα παιχνίδια, είχαμε μία-δύο ημέρες να το χαρούμε, αλλά η επόμενη ημέρα έχει δουλειά για το επόμενο παιχνίδι».

Για την αλλαγή σχηματισμού σε 3-4-3 κι αν το επιλέξουν και σε άλλα παιχνίδια: «Αλλάξαμε σύστημα, ήταν κάτι που σκεφτήκαμε πολύ, ξέραμε και πως παίζει ο Ολυμπιακός. Διαλέξαμε αυτό και μας βγήκε πολύ καλά. Η εικόνα ήταν καλή και στο αμυντικό κομμάτι δεν δεχτήκαμε φάσεις, ήμασταν καλά οργανωμένοι. Ήταν ένα παιχνίδι που το αλλάξαμε και τώρα έχουμε την επιλογή να παίζουμε είτε έτσι ή με το 4-3-3, έχουμε εναλλακτικές».

Για την επιλογή του Βιεϊρίνια να παίξει ως τρίτος στόπερ: «Πρώτα απ’ όλα μας δίνει μία ηρεμία όταν χτίζουμε το παιχνίδι και έχουμε την μπάλα. Ξέρει ποδόσφαιρο, έχει καλή μικρή και μεγάλη μεταβίβαση, βοηθάει στο χτίσιμο του παιχνιδιού. Και αμυντικά έχει ηρεμία, διαβάζει καλά το παιχνίδι και παρόλο που δεν είναι τόσο ψηλός, είναι καλός στον αέρα, παίρνει κεφαλιές. Ταιριάζει και παίζει άνετα εκεί ο Αντρέ».

Για την απόδοση του Μπάμπα: «Ο Μπάμπα παιχνίδι με το παιχνίδι ανεβαίνει παίζει καλύτερα. Τον πρώτο ενάμιση μήνα είχε δυσκολία, ήθελε χρόνο προσαρμογής. Είμαστε χαρούμενοι μας δίνει λύσεις και επιθετικά και αμυντικά, είναι καλός παίκτης, παίζει όλη την πλευρά, έχει τρεξίματα, μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Άρη και που θα κριθεί: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε δύο φορές δεν κερδίσαμε, αλλά η εικόνα μας ήταν καλή στο πρώτο ματς, χάσαμε με 1-0 με πέναλτι που νομίζω δεν υπήρχε. Είμαστε καλά ψυχολογικά μετά τη νίκη, ξέρουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο, αν παίξουμε με πάθος και είμαστε στο πλάνο του παιχνιδιού. Και ο Άρης είναι σε φόρμα, θα γίνει καλό ματς και μακάρι να κερδίσουμε εμείς».

Για το τι πρέπει να προσέξει και τι να έχει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να το προσεγγίσουμε στο επιθετικό κομμάτι του Άρη εκεί όπου έχει παίκτες με ποιότητα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Είναι δεμένη ομάδα ο Άρης, αλλά είμαστε καλή ομάδα και εμείς και δεν το φοβάμαι το ματς».

Για τη δημιουργία του ESL με τη συμμετοχή 12 ομάδων: «Δεν είναι καλό για το ποδόσφαιρο. Νομίζω είναι ωραία όταν έχουμε το κανονικά Τσάμπιονς Λιγκ, που δίνει ευκαιρία σε ομάδες πιο μικρές να συμμετάσχουν σε αυτό. Τα λεφτά ναι μεν παίζουν ρόλο στο ποδόσφαιρο, αλλά για τις μικρές ομάδες είναι άδικο, να βλέπουν τις άλλες ομάδες να κλείνονται και να παίζουν μόνοι τους σε ένα άλλο πρωτάθλημα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button