Ποδόσφαιρο

Προσέχει για να έχει!

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει αρκετούς στόχους για την ομάδα του Άρη, με την εκκρεμότητα της απαγόρευσης μεταγραφών από το CAS να την κάνει ακόμη πιο περίπλοκη.

Ο Άρης είχε συγκεκριμένους μεταγραφικούς στόχους αυτόν τον Γενάρη, ψάχνοντας ουσιαστικά για ένα “10άρι”, που το ψάχνει από το καλοκαίρι, έναν φορ και έναν κεντρικό αμυντικό. Οι εξελίξεις όμως με την απόφαση του Ανώτατου Ευρωπαϊκού Αθλητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Ντουρμισάι, αναγκάζει τον Άρη να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι μετά τη μεταγραφή του Λουίς Πάλμα, που έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη και τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μάρβιν Πίρσμαν, ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν ήταν θεωρητικά στις προτεραιότητες, στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυσή του, με το βλέμμα και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπου ίσως δεν υπάρχει το δικαίωμα κινήσεων.

Την εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα ο Άρης αναμένεται να φορτσάρει για να ολοκληρώσει αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, όντας κοντά σε δύο προσθήκες. Η μία εξ αυτών είναι στα αμυντικά χαφ και η άλλη στο δεκάρι, με την πρώτη να είναι έτοιμη να ανακοινωθεί, αν όλα πάνε καλά στις συζητήσεις που θα γίνουν με την ομάδα στην οποία ανήκει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button