Μπάσκετ

Προπονητής Ναδάλ: «Η Dream Team του ’92 κάτι σαν…τον Άρη Θεσσαλονίκης με Γκάλη και Γιαννάκη»

Σε συνέντευξη στο gazzetta.gr προχώρησε ο προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Κάρλος Μόγια όπου μίλησε για το τέννις αλλά και για τον Άρη του Γκάλη.

Διαβάστε το μέρος που μιλάει για τον Αυτοκράτορα Άρη αλλά και τον Στέφανο Τσιτσιπά:

Μου είπατε πριν ότι σας αρέσει το μπάσκετ.

«Ναι το λατρεύω»

Είχαμε την Dream Team του ’92 με Τζόρνταν, Μάτζικ, Μπερντ...

«Κάτι σαν τον Άρη Θεσσαλονίκης με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη. Σπουδαία ομάδα, θυμάμαι τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα».

Διαβασμένο σας βρίσκω. Πιστεύετε το 2004 η Ισπανική ομάδα στο Davis Cup ήταν μια Dream Team στο τένις; Εσείς, ο Ναδάλ, ο Ρομπρέδο και ο Φερέρο;

«Όχι. Πιστεύω ότι η μοναδική Dream Team ήταν αυτή στο μπάσκετ. Ήταν η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών σε όλα τα σπορ. Ήταν οι 12 καλύτεροι στον κόσμο. Εκείνοι ήταν προφανώς όλοι οι νικητές. Εγώ ήμουν στο νούμερο 5 νομίζω, ο Ράφα ήταν νομίζω στο νούμερο 40. Εκεί μιλάμε για τους 12 καλύτερους, όλους στην ίδια ομάδα. Αρα τίποτα δεν πρόκειται να το κοντράρει αυτό. Ήταν εξωπραγματικό. Κάτι που πιστεύω ότι δεν θα ξαναγίνει ποτέ. Είδες για παράδειγμα τον τρόπο που κέρδιζαν; Με 30-40 πόντους διαφορά σε κάθε παιχνίδι. Κυριαρχούσαν στο παιχνίδι όπως καμία άλλη ομάδα. Εμείς δεν κυριαρχούσαμε τόσο έντονα. Ειδικά στο διπλό είχαμε πρόβλημα».

Ποια η γνώμη σας για τον Στέφανο Τσιτσιπά;

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, που βελτιώνεται συνέχεια, πιθανότατα το μελλοντικό νούμερο 1, ένας μελλοντικός νικητής. Δεν νομίζω ότι κάνω λάθος που πιστεύω κάτι τέτοιο. Έχει δείξει πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο, αλλά σίγουρα χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button