Ερασιτέχνης

Προανακριτική της ΕΛ.ΑΣ για τον κόσμο της ΑΕΚ στο κλειστό της Χαλκίδας

Προανακριτική εξέταση για τον κόσμο που βρέθηκε στην Χαλκίδα για το ματς της ΑΕΚ με την Ίσταντς, διέταξε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας διέταξε προανακριτική εξέταση για την παρουσία υπεράριθμων οπαδών της ΑΕΚ στο κλειστό της Χαλκίδας.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ πήγαν στο κλειστό της Κάνηθου για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στον τελικό του EHF Cup απέναντι στην Ίσταντς, όπου και κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο.

Είναι γεγονός πως υπήρχε πολυάριθμος κόσμος οπαδών παρά τα μέτρα, κάτι που σχολίασε αρνητικά και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, προκαλώντας την οργή των οπαδών της ΑΕΚ, καθώς στο πρώτο του ποστάρισμα δεν είχε συγχαρεί την αθηναϊκή ομάδα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά σχολίασε την εικόνα με τους οπαδούς στις κερκίδες (που ωστόσο δεν δημιούργησαν προβλήματα πέρα από το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται τόσοι πολλοί στις κερκίδες λόγω των μέτρων για την πανδημία).

Η Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας μετά τις εικόνες αυτές, διέταξε την διενέργεια προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, «για ενδεχόμενη παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σχετικά με δημοσιεύματα για περιστατικά που έλαβαν χώρα, κατά τη διάρκεια χθεσινού αγώνα χειροσφαίρισης ανδρών, σε κλειστό γυμναστήριο περιοχής της Χαλκίδας, ανακοινώνεται ότι:

  • κατόπιν ενημέρωσης της αρμόδιας εισαγγελικής Αρχής, πρωινές ώρες σήμερα, διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, για ενδεχόμενη παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων, σχετικά με την προστασία της δημόσιας υγείας, ενώ
  • παράλληλα από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση των περιστατικών.»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button