ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Πριν τέσσερα χρόνια μαζευτήκαμε!!!!

Ήμασταν λίγοι, ήμασταν πολλοί, ήμασταν άντρες ήμασταν γυναίκες, ήμασταν ίδιοι ή διαφορετικοί, αυτό πια δεν έχει καμία σημασία!!!

Σημασία έχει ότι αυτό που μας πληγώνει έγινε κινητήριος δύναμη για να ακολουθήσει  αυτό που αγαπάμε.

Όταν η φωνή του Άρη δεν υπήρχε στην πόλη όταν η καρδιά κάθε Αρειανού μάτωνε, μαζέψαμε ότι κουράγιο είχαμε για να δώσουμε σε μία Μικρή Γωνιά αρχικά του διαδικτύου λίγη φωνή λίγο Όραμα και λίγο Ελπίδα και κυρίως εκείνο το σημείο που οι Αρειανοί θα μπορούσαν να μιλάνε για την αγαπημένη τους ομάδα!!!

Μετά από τέσσερα χρόνια, μετά από λάθη, σωστά , μικρές αποτυχίες και μεγάλες επιτυχίες το Yellow Radio με χαρά διανύει τον πέμπτο χρόνο της δημιουργίας του, πλέον στα ερτζιανά της πόλης και με τον Άρη στην Α Εθνική!!!!

Zητάμε συγνώμη για πράγματα που δεν μπορέσαμε να κάνουμε, ζητάμε κατανόηση για πράγματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Όποιος παράγει έργο όμως κάνει και λάθη!!!

Με χαρά εισπράττουμε την αγάπη του κόσμου και μπορούμε να υποσχεθούμε ότι το Yellow Radio θα γίνει ακόμα πιο δυνατό γιατί το ραδιόφωνο αυτό δεν έχει Το Πρόσωπο ενός ιδιοκτήτη, ενός ανθρώπου αλλά το πρόσωπο μιας συλλογικής προσπάθειας στηριζόμενης καθημερινά από την αγάπη του κόσμου!!!

Το YELLOW έχει μέσα του στον παλμό του Αρειανού έχει μέσα του τον αγώνα μιας μικρής ομάδας ανθρώπων η οποία με τον καιρό μεγαλώνει και κάθε φορά γίνεται και ισχυρότερη !!!

ΑΥΤΗ ήταν, είναι και θα είναι η κινητήριος δύναμή μας και για αυτό  σας ευχαριστούμε όλους!!!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button