Μπάσκετ

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο ARIS Business Forum

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο ARIS Business Forum

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

“Η εκδήλωση άνοιξε με τις ομιλίες του Μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμου και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο ARIS Business Forum και τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Γουλιέλμος, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «διοργανώνουμε αυτό το Forum στο γήπεδο των ονείρων μας. Το μπάσκετ φτιάχτηκε εδώ. Με πόνους, θυσίες, δάκρυα και πάθος. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και τον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τις αρχές και τις αξίες του αθλήματος στην Ελλάδα. Φτιάχνουμε μία ομάδα μέσα από μεγάλες δυσκολίες και δίνουμε μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες. Σας καλούμε να γίνετε συνέταιροι σ’ αυτό το όνειρο».

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, στην τοποθέτηση του περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ, κάνοντας συγκρίσεις με το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία και το τεράστιο μέγεθος του μπασκετικού Άρη.

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Business Forum, ανέλυσε ο Υπεύθυνος Marketing της ΚΑΕ Άρης, Άκης Παρταλίδης και εξήγησε πως μπορεί μια εταιρεία να έχει κέρδη, δίνοντας χορηγία στους «κίτρινους».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Μουσείο Μπάσκετ της ομάδας μας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button