Ποδόσφαιρο

Πραγματικός Μετρ

Δημοσιεύματα του Αθηναϊκού Τύπου χαρακτηρίζουν τον Παύλο Μυροφορίδη ως Μετρ της ανόδου. Πράγματι ο Κοζανίτης τεχνικός διευθυντής μετράει συνεχόμενες ανόδους με Ηρακλή, Απόλλων Σμύρνης αλλά και Άρη. Αλλά εκτός από μετρ στα αγωνιστικά αποδεικνύεται και μετρ με επαγγελματική  ευσυνειδησία. 

Στη ζωή τίποτα δεν είναι αυτονόητο, κάτι ανάλογο ισχύει και στο ποδόσφαιρο.  Φέτος ο Άρης εξασφάλισε την άνοδο πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Η επιτυχία αυτή όμως δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε αυτονόητη.

Εύκολα και αυτονόητα έγιναν τα πράγματα με το σωστό αγωνιστικό σχεδιασμό του Παύλου Μυροφορίδη πρωτίστως αλλά και του Δημήτρη Σπανού. Οι δύο άνδρες όμως έχουν επαγγελματική ευσυνειδησία.

Τις τελευταίες ημέρες στον αθλητικό Τύπο τόσο της Θεσσαλονίκης όσο και της Αθήνας, παρελαύνουν ονόματα ποδοσφαιριστών αλλά και υποψήφιων προπονητών. Όπως είναι φυσικό το κλίμα αυτό επηρεάζει άμεσα και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Καθώς καθημερινά οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο προπονητής διαβάζουν για υποψήφιους αντικαταστάτες.

Ωστόσο τόσο ο Παύλος Μυροφορίδης όσο και ο Δημήτρης Σπανός είναι πραγματικοί κύριοι αλλά και επαγγελματίες που επιδεικνύουν ευσυνειδησία στην άσκηση των καθηκόντων τους. Οι δύο άντρες προσπαθούν να προστατεύσουν ότι με μόχθο έχτισαν όλη τη χρονιά και να διατηρήσουν την ηρεμία στα αποδυτήρια. Απόλυτη προτεραιότητα τους είναι η αγωνιστική επιτυχία της ομάδος.

Χαρακτηριστικά ο Παύλος Μυροφορίδης αντιμετωπίζει με χαμόγελο την περιρρέουσα ονοματολογία τονίζοντας πως θέλουμε μόνο την άνοδο και την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button