Ποδόσφαιρο

“Πρέπει να δείξουμε υπομονή για να χτίσουμε την ομάδα…”

Ο Μπούργος στάθηκε στο ότι ο Άρης πρέπει να γίνει ακόμη καλύτερος για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Μπούργος δήλωσε:

“Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, παλέψαμε. Δυστυχώς παρά το 2-1, δεν περάσαμε αυτό τον δύσκολο αντίπαλο. Αυτές οι συναντήσεις είναι πολύ δύσκολες, το Conference League είναι καλή διοργάνωση. Πρέπει να χτίσουμε μια καλή ομάδα για να ανταγωνιστούμε τέτοιου είδους ομάδες. Η Μακάμπι παίζει συνέχεια σε αυτές τις διοργανώσεις”.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: “Σε αυτό το επίπεδο, με ένα μικρό λάθος, δυστυχώς μένεις εκτός. Οταν παίζουμε τέτοια ματς, σε αυτό το επίπεδο, πρέπει οι παίκτες να είναι 10 στα 10”.

Για το ότι ο Άρης δεν “κράτησε” πάλι το μηδέν στην άμυνα: “Οχι δεν με απασχολεί. Η ομάδα ακόμη είναι στην διαδικασία του χτισίματος. Πρέπει να ζήσουμε τέτοιες εμπειρίες για να φτιάξουμε μια ακόμη καλύτερη ομάδα. Θα συνεχίζουμε να προετοιμαζόμαστε για να κερδίζουμε κάθε ματς”.

Στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε, τόνισε:

“Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, οι παίκτες έδωσαν και την ψυχή τους. Παίξαμε σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που παίζει σε τέτοιες διοργανώσεις. Εμείς πρέπει να φτιάξουμε μια τέτοια ομάδα, για να βρίσκεται στο επίπεδο του αντιπάλου.

Μετά το 1-0, σκέφτηκα πως θα μπορούσαμε να φτάσουμε στο 2-0 ή το 3-0. Σε αυτό το επίπεδο, ακόμη και τα μικρά λάθη πληρώνονται. Εμείς προσπαθούμε να χτίσουμε μια ομάδα, που θα είναι σαν την Μακάμπι. Πρέπει να δείξουμε υπομονή για να χτίσουμε την ομάδα και να είμαστε στο επίπεδο που είναι οι αντίπαλοί μας. Πρέπει να αποκτήσουμε συνοχή άμεσα, ήρθαν αρκετοί νέοι παίκτες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button