Ποδόσφαιρο

“Πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα στην Αθήνα για τον καλό καιρό…”

Tι είπε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Ο Κριχόβιακ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Foot Truck με δύο Πολωνούς δημοσιογράφους να τον συναντούν στην Αθήνα. Ο 32χρονος μέσος της ΑΕΚ στη συνέντευξη που έδωσε, τόνισε πως δεν αισθάνεται σταρ στην ΑΕΚ.

“Αν αισθάνομαι σταρ εδώ; Με υποδέχθηκαν πολύ καλά και αισθάνομαι ότι ο σύλλογος και οι οπαδοί με σέβονται, αλλά είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα και θα είναι παραπλανητικό αν δεν μεταφραστεί αργότερα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δεν παίζεις στο σωστό επίπεδο, μπορείς να πέσεις πολύ εύκολα. Δεν αισθάνομαι σαν σταρ. Σε κάθε προπόνηση πρέπει να αποδεικνύω ότι δεν ήρθα εδώ (σ.σ. στην Αθήνα) μόνο για τον καλό καιρό”, ανέφερε σχετικά με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Ο Κριχόβιακ αποκάλυψε πως στο μέλλον σκέφτεται να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής: “Όταν σταματήσω θα ήθελα να μείνω κάπου για περισσότερο χρόνο. Θα ήθελα να παίξω για έναν σύλλογο για τρία ή τέσσερα χρόνια και μετά να πάω στον πρόεδρο και να του πω να καθοδηγήσω στην ομάδα. Τι μου αρέσει σε αυτό; Ακόμα και η γυναίκα μου, μου λέει ότι μου ταιριάζει αυτή η ιδιότητα. Ο κόσμος δεν πιστεύει ίσως ότι δεν διαβάζω τα σχόλια που αφορούν εμένα. Και θεωρώ πως αυτό είναι πολύ σημαντικό στη ζωή ενός προπονητή. Είναι μια ιδιότητα πολύ κοντά σε αυτό που κάνω σε όλη μου τη ζωή. Θέλω πάντα να έρχομαι πρώτος μέσα στην ομάδα, ακόμα και πριν τον προπονητή και να κάνω προπόνηση στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο. Η σκληρή δουλειά μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com