Ποδόσφαιρο

Που τα βρήκες τα λεφτά ρε Καρυπίδη; Τρεις απαντήσεις για τους… ανησυχούντες

Eίναι… της μόδας μάλλον να ρωτάνε όλοι τις πηγές εσόδου του μεγαλομετόχου του Άρη, για αυτό εμείς θα σας δώσουμε τρεις απαντήσεις, να διαλέξετε την αγαπημένη σας.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε παρατηρήσει ένα εντυπωσιακό φαινόμενο. Οπαδοί, δημοσιογράφοι και opinion makers έχουν μετατραπεί σε αυτόκλητους εφοριακούς, προσπαθώντας να βρουν το γιατί ο Άρης παίρνει παιχταράδες.

Να τονίσουμε ότι όλοι αυτοί ποτέ δεν αναρωτήθηκαν που βρίσκει τα λεφτά ο Μαρινάκης, ο Σαββίδης ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος, αλλά δεν πειράζει. Κατανοούμε ότι ο Άρης χαλάει την «μαγιά».

Έτσι ακόμη και για τους πλέον ευαίσθητους ετοιμάσαμε τρεις απαντήσεις, να διαλέξετε όποια σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Οπότε τελικά «Που τα βρήκε τα λεφτά ο Καρυπίδης»

1. Δούλεψε σεζόν στο Κιλκίς

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων ενόψει μιας δύσκολης μεταγραφικής περιόδου έψαχνε τον τρόπο να εξασφαλίσει κάποια έξτρα χρήματα για λογαριασμό του Άρη.

Υπήρχε λοιπόν ένας θρύλος. Ένας θρύλος για μία καφετέρια όχι πολύ μακριά από την Θεσσαλονίκη, στο γραφικό Κιλκίς. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες αν δουλέψεις για μία σεζόν εκεί, τότε καταφέρνεις να φτιάξεις περιουσία για την οποία άλλοι παλεύουν μία ολόκληρη ζωή.

Σύμφωνα με τον μύθο μέσα από την συγκεκριμένη καφετέρια έχουν φτιαχτεί οικονομικοί Κολοσσοί όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, τα αδέρφια Γκλέιζερ και -σημαντικότερος όλων- ο Γιάννης Καλπαζίδης.

2. Τα πήρε από τις τσέπες των άλλων προέδρων

Αυτή η εκδοχή είναι και ωραία και βολική. Έτσι όχι μόνο απαντάται η ερώτηση «Που βρήκε τα λεφτά ο Καρυπίδης» αλλά δίνεται και ένα εξαιρετικό άλλοθι στις μεταγραφές που δεν έκαναν οι υπόλοιπες ομάδες.

Γκρινιάζουν οι Παναθηναϊκοί που η καλύτερη μεταγραφή τους είναι ο Κώτσιρας. Γκρινιάζουν οι Ολυμπιακοί που πήγε «γυμνή» η ομάδα τους στο Champions League και γκρινιάζουν και σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που δεν έκαναν καλές κινήσεις.

Λέγοντας σε όλους ότι «Ο Καρυπίδης έκλεψε τα λεφτά των προέδρων σας» ξεμπερδεύετε και με το πως θα δικαιολογήσετε την ελάχιστη ενίσχυση των των ομάδων σας, όπως και κάθε ενδεχόμενη «σφαλιάρα» από εδώ και πέρα.

Βρέθηκε η λύση λοιπών. Ο Καρυπίδης έκλεψε τα λεφτά από τους υπόλοιπους, για αυτό κάνει μεταγραφές ο Άρης.

3. Τα έκλεψε από εσάς

Όσο εύηχες και αν είναι οι πρώτες δύο εκδοχές, η τρίτη είναι η αγαπημένη μας και ταυτόχρονα αυτή που πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται στην αλήθεια περισσότερο από κάθε άλλη.

Μάλλον ο Καρυπίδης τα έκλεψε από εσάς τα λεφτά. Δεν εξηγείται αλλιώς τόση πρεμούρα, τόση ανησυχία, τόσες ερωτήσεις και τόσος καημός για το που τα βρήκε τα λεφτά.

Αλλά αφού έγινε έτσι, κάντε μία καταγγελία και θα δικαιωθείτε. Και ακόμη και αν δεν δικαιωθείτε, θα ξηλώσουμε την επιτροπή που αποφάνθηκε κατά σας, θα βάλουμε νέα έμπιστα άτομα και τότε θα σας δικαιώσουν. Όχι ότι έχει γίνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button