Μπάσκετ

Πουλιανίτης στο “Yellow Radio 101.7”: «Ανατρίχιασα όταν άκουσα τον κόσμο να φωνάζει το όνομα μου, δεν υπάρχει ταβάνι με αυτήν την ομάδα»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο καλαθοσφαιριστής του Άρη και πρωταγωνιστής της νίκης επί του Προμηθέα, Στέλιος Πουλιανίτης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Χρήστο Γκάλη και Δημήτρη Οσσανλή:

Αρχικά ανέφερε:

Έχω δουλέψει πολύ, μας έχουν βοηθήσει οι προπονητές, είναι και η χημεία αυτή που πρέπει. Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στην ομάδα μου η οποία με στηρίζει κάθε μέρα.

Για τις ατυχίες της φετινής σεζόν:

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, δεν μου αρέσει να στέκομαι πολύ στα αρνητικά, όλα έρχονται για να σε κάνουν στο τέλος πιο δυνατό, οι εμπειρίες έρχονται για να σε κάνουν πιο δυνατό. Βγαίνει κάτι καλύτερο, φέτος βγαίνει κάτι περισσότερο από τον εαυτό μου και αυτό με κάνει καλύτερο.

Για το ότι η καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του ήρθε με την φανέλα του Άρη:

Είναι συναισθηματικά πιο δυνατό, από τον Άρη ξεκίνησα, έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα, νίκες, χαρές, επιτυχίες. Χαίρομαι που αυτή η εμφάνιση συνδικάστηκε με μία νίκη που την θέλαμε πολύ μετά τις ατυχίες που είχε η ομάδα.

Για την ομάδα:

Δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά στην προπόνηση, ότι και να πω είναι λίγο, κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές.

Για το πιο ήταν το κλειδί στο ματς με τον Προμηθέα:

Σίγουρα παίζουν ρόλο τα σουτ, αλλά ειδικά η φετινή ομάδα σκέφτεται πιο πολύ πως θα είναι αποδοτική στην άμυνα και έχει λιγότερο το μυαλό της στους αντιπάλους. Εκεί χτίζουμε πιο πολύ, στην προπόνηση εκεί δίνουμε βάση. Δεν σκεφτόμαστε τον αντίπαλο, σκεφτόμαστε ότι πρέπει να δώσουμε το 100% στο γήπεδο και το αποτέλεσμα θα βγει.

Για την συνέχεια:

Δε βάζουμε όρια στην προσπάθεια που κάνουμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλά, πιστεύουμε ο ένας τον άλλον και χαιρόμαστε πολύ με την επιτυχία των συμπαικτών μας, με τόση ενέργεια δεν μπορούμε να βάλουμε ταβάνι, με όλα αυτά και με την βοήθεια του κόσμου μπορούμε να κάνουμε τα πάντα.

Για το ότι δικαίωσε και τον προπονητή του:

Όποτε βρίσκομαι στο παρκέ προσπαθώ να δικαιώσω και τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου, με έχει στηρίξει, με έχει πιστέψει και με έχει βοηθήσει αρκετά.

Για το ότι άκουσε το όνομα του ρυθμικά στο γήπεδο:

Ανατριχιάζω ακόμη, με έκανε απίστευτα χαρούμενο, το να γίνεται σε αυτό το γήπεδο, με αυτήν την ομάδα δεν μπορεί να περιγραφεί, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button