Πόλο

ΠΟΛΟ: Στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ18 τα κορίτσια της Ελλάδας!

Σπουδαία εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Κ18 για τις νεάνιδες, που με σκορ 10-9 κέρδισαν την Ουγγαρία και αύριο διεκδικούν τον τίτλο με Ιταλία ή ΗΠΑ!

Τεράστια εμφάνιση και πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για την Εθνική πόλο νεανίδων! Κέρδισε μετά από θρίλερ την Ουγγαρία με σκορ 10-9 και αύριο θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο με αντίπαλο είτε την Ιταλία, είτε τις ΗΠΑ στις 21:30 ώρα Ελλάδος (8/8)!

Τα κορίτσια της Ευτυχίας Καραγιάννη, έδωσαν ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας, αναγκάζοντας τις Ουγγαρέζες σε συνεχόμενα λάθη. Ωστόσο έδειξαν τάσεις… αυτοκαταστροφής στην τελευταία περίοδο, όπου το υπέρ τους 10-5, έγινε 10-9 και χρειάστηκε μία άμυνα στην τελευταία επίθεση των Μαυάρων, για να μην πάει το παιχνίδι στη διαδικασία των πέναλτι και να έρθει η πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 1-2, 1-4, 4-0

Ουγγαρία (Μπενζούρ): Λ. Τόρμα, Ομπέλι 1, Φεκέτε, Χάιντου 1, Μασκάι 2, Τίμπα, Λεντβάι 2, Ν. Γκολοπένζκα, Ζέγκεντι 3, Κόκα,Ιρμες, Βάρο, Σ. Γκολοπένζκα\

Ελλάδα (Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 2, Καλογεροπούλου, Σιούτη, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 1, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 5, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button