Ποδόσφαιρο

Ποζρικίδης (Διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ) “Ο Άρης έχει επιστρέψει δυναμικά σε όλους τους τομείς-Ζήτησε ακόμη περισσότερο χώρο για την επόμενη χρονιά ο Καρυπίδης”

Ο Κυριάκος Ποζρικίδης, διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ- Helexpo, φιλοξενήθηκε σήμερα στο Yellow Radio 92.8 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης:

Η ΔΕΘ είναι ένα ψυχαγωγικό, πολιτιστικό, πολιτικό και κυρίως επιχειρηματικό γεγονός, καθώς φιλοξενούμε 1500 εκθέτες. Νομίζω ότι κάτι προσδοκούν από τη ΔΕΘ οι εκθέτες που βρίσκονται εδώ και γιαυτό έρχονται. Προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε όσο μπορούσαμε τη μεγάλη ζήτηση που υπήρχε από επιχειρήσεις.

-Για τη ΔΕΘ και τον τρόπο με τον οποίο διαφημίζει τη Θεσσαλονίκη:

Η ΔΕΘ σε ετήσια βάση δίνει περίπου 500.000.000 ευρώ σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Λόγω των δραστηριοτήτων μας κινείται η οικονομία της πόλης, από ξενοδοχεία και εστιατόρια μέχρι μπογιατζήδες και μακέτες. Σίγουρα ποσοτικά σε οικονομικό επίπεδο είναι μετρήσιμο και πολύ σημαντικό. Επίσης, νομίζω ότι ποιοτικά η Θεσσαλονίκη ακούγεται μέσω της ΔΕΘ γιατί έχουμε διεθνείς συμμετοχές και όλα τα ξένα πρακτορεία, εκτός από τα ελληνικά, βρίσκονται εδώ και καλύπτουν το γεγονός. Πέρα από αυτά με την Αμερική ως τιμώμενη χώρα φέτος, ο πρόεδρος της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε για τη ΔΕΘ. Το όνομα της πόλης προωθείται αρκετά. Νομίζω ότι η κίνηση του κόσμου θα συνεχιστεί. Τα εκθέματα είναι εξαιρετικά και ο καιρός είναι πολύ ευνοϊκός. Κάποια από τα εκθέματα ίσως τα δουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια. Εκτός από το επιχειρηματικό κομμάτι έχουμε και τους “gamers” για τη νεολαία. Το βραδινό πρόγραμμα με τις συναυλίες είναι εξαιρετικό. Είναι το μεγαλύτερο συναυλιακός πρόγραμμα στην Ελλάδα, Κάθε μέρα έχει και μια νέα συναυλία.

-Για τη συμμετοχή του Yellow Radio στη ΔΕΘ και το περίπτερο :

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι με αυτή τη συνεργασία και νομίζουμε ότι αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον. Ο Άρης επανέρχεται δυναμικά μετά από τις περιπέτειες που πέρασε. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που ο Άρης επανέκαμψε και βρίσκεται μέσα στη ΔΕΘ. Συναντήσαμε τον κ.Καρυπίδη στο Yellow. Έχουμε κάνει ήδη μια συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ. Ο κ. Καρυπίδης νομίζω ότι το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ, που ζήτησε την επόμενη χρονιά να έχει ακόμη περισσότερο χώρο στη ΔΕΘ. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχει ο Άρης, είναι κάτι σαν τεστ. Ο χώρος είναι πολύ καλός και ελπίζουμε του χρόνου να πάμε και σε κάτι μεγαλύτερο.

-Για τη συνεργασία του με τον Άρη:

Όποτε ο Άρης χρειάζεται βοήθεια με χαρά τον προσκαλούμε όπως και εμείς θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι εάν ο Άρης διαφημίσει τα προϊόντα της ΔΕΘ στη μπουτίκ του. Είναι μια ανταλλακτική σχάση, η οποία νομίζω ότι θα ωφελήσει και τους δυο.

-Για την ομάδα του Άρη:

Θα χαρώ πάρα πολύ ο Άρης να έχει πάντα νίκες. Ειδικά με τις αθηναϊκές ομάδες. Υπάρχουν κάποιες ομάδες οι οποίες αξίζουν να είναι στην Α’ κατηγορία. Ο Άρης είναι μια από αυτές, γιατί έχει λαό, παράδοση και ιστορία.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button