ΕρασιτέχνηςΠοδόσφαιρο

Ποδόσφαιρο γυναικών: Κάλεσμα στήριξης από τον Άρη

Η ομάδα Ποδοσφαίρου Γυναικών μπαίνει στη μάχη της Α’ Εθνικής και διαθέτει Κάρτες Στήριξης…

Από αύριο Τρίτη θα διατίθενται Κάρτες Στήριξης, αξίας 10 ευρώ και όσοι τις αγοράσουν, θα πάρουν μέρος στην κλήρωση για ένα “πλούσιο” δώρο.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Α.Σ. Άρης:

“Η αγωνιστική περίοδος για την Α’ Εθνική Γυναικών Ποδοσφαίρου ξεκινά έστω και αργά και ο ΑΡΗΣ είναι έτοιμος για ακόμα μία σεζόν διακρίσεων.

Η ομάδα μας, η οποία βρίσκεται σταθερά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, αρχίζει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή 18/4, με πρώτο αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τα κορίτσια του Γιώργου Κοκοβιάδη ετοιμάζονται για την πρώτη σέντρα και παράλληλα ζητούν τη στήριξη του κόσμου.

Από την Τρίτη 6/4 οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται κάρτες στήριξης του τμήματος Ποδοσφαίρου Γυναικών του συλλόγου μας, αξίας 10 ευρώ. Όσοι αγοράσουν την Κάρτα, αυτόματα θα μπουν σε κλήρωση για μία τηλεόραση 55 ιντσών, προσφορά της εταιρείας εμφιαλωμένου νερού «SKARAS WATERS». Η  κλήρωση θα γίνει στις 4/5. Εξυπακούεται ότι αν κάποιος αγοράσει δύο κάρτες, το όνομά του θα μπει δύο φορές στη σχετική κλήρωση. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 15:00, στο τηλέφωνο 2310 305402.

Η αρχηγός της ομάδας, Χριστίνα Κοκοβιάδου, η Σοφία Πελεκούδα και η Τζάσνα Τζόρτζεβιτς, έκαναν το σχετικό κάλεσμα στους φίλους του ΑΡΗ για να στηρίξουν την ομάδα που πέρυσι κατέλαβε τη 2η θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button