Ποδόσφαιρο

Πλατινί: «Ο Ινφαντίνο πέρασε τα όρια και πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία της FIFA»

Τα πυρά του προς τον Τζιάνι Ινφαντίνο εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Μισέλ Πλατινί ζητώντας του να παραιτηθεί από προεδρία.

Ο Μισέλ Πλατινί μέσω των δηλώσεων του μίλησε για τον Τζιάνι Ινφαντίνο και για το πως κατάφερε να φτάσει στην προεδρία της FIFA. Μεταξύ άλλων του ζήτησε να παραιτηθεί, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει «ξεπεράσει την κόκκινη γραμμή».

«Το πρόβλημα είναι ότι έγινε πρόεδρος της FIFA χάρη σε μια σειρά ειδικών συνθηκών και περιστάσεων, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε διότι είναι οπορτουνιστής και χωρίς να έχει κάποια νομιμοποίηση. Για αυτόν τον λόγο, θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τη θέση του. Το 2016 η προεδρία της FIFA θα ήταν δική μου με μεγάλη πλειοψηφία, όλοι το ξέρουν. Φαίνεται, όμως, ότι από το καλοκαίρι του 2015, ο Ινφαντίνο εργάστηκε δόλια για να εξασφαλίσει τον αποκλεισμό μου», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται ο Ινφαντίνο με την κατηγορία ότι παρενέβη σε εισαγγελική έρευνα: «Πέρασε την κόκκινη γραμμή και πρέπει να παραιτηθεί». 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button