Ποδόσφαιρο

“Πιθανότητες για διπλό τελικό του χρόνου και περισσότεροι οι Έλληνες διαιτητές…”

Τι είπε ο Τάκης Μπαλτάκος

Από χίλια-μύρια κύματα πέρασε το που και το πότε θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος και η ΕΠΟ εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Ο Τάκης Μπαλτάκος μίλησε στην ΕΡΤ τόσο για το μέλλον της διοργάνωσης την επόμενη, όσο και για ζητήματα όπως η διαιτησία. “Είχαμε προβλέψει ότι εάν είναι στον τελικό μία ομάδα από την Αθήνα και μία από τη Θεσσαλονίκη τότε θα γίνονταν στο Πανθεσσαλικό, που είναι στη μέση της απόστασης. Το ότι δεν δέχονταν οπαδούς των δύο ομάδων στο Πανθεσσαλικό εμένα με ξενίζει. Εγινε ένας αγώνας χωρίς φιλάθλους, κάτι που δεν θα επαναληφθεί”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και συνέχισε για του χρόνου. “Δεν θα πούμε κάποια συγκεκριμένη πόλη που θα γίνει, αλλά θα δούμε ανάλογα με τις ομάδες (σ.σ. που θα συμμετάσχουν στον τελικό) και θα βγάλει απόφαση η Εκτελεστική. Θα είναι όλα στο τραπέζι. Δεν θα βάλουμε μόνο το Πανθεσσαλικό. Ή διπλός τελικός ή θα πάμε στο εξωτερικό (σ.σ. εάν εισπράξουν αρνήσεις)”.

loading...

Για τους ρέφερι σχολίασε πως “εάν συνεχίσει η UEFA (σ.σ. να μη στέλνει ξένους διαιτητές Elite ή Α’ Κατηγορίας) που κατά την άποψή μου θα συνεχίσει, τότε δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να παίζουμε με πολύ λιγότερους ξένους και πολύ περισσότερους Ελληνες. Η επόμενη χρονιά θα είναι μεταβατική για να πάμε το 2024 με τέτοιον τρόπο ώστε να αναλάβουν σχεδόν αποκλειστικά οι Ελληνες. Θα έχουμε και τότε ξένους διαιτητές. αλλά με σύστημα ανταλλαγών. Δηλαδή εάν θέλουμε εμείς έναν διαιτητή από την Ολλανδία να στέλνουμε και εμείς έναν διαιτητή”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button