Ποδόσφαιρο

Πιάνουν δουλειά στην Αυστρία με διπλές προπονήσεις

Από σήμερα θα αρχίσει ουσιαστικά το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Άρη, καθώς είναι προγραμματισμένο να γίνει διπλή προπόνηση πρωί-απόγευμα.

Ο Χερμάν Μπούργος θα ξεκινήσει να δουλεύει με όσους ποδοσφαιριστές έχει στη διάθεσή του, περιμένοντας τις αφίξεις των Ντιόπ, Μαζικού και Γκρέι, που αναμένονται τις επόμενες μέρες στο Σοχάου. Ο Αργεντινός τεχνικός θα δουλέψει κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στις επιθέσεις από τα πλάγια, καθώς έχει τους ποδοσφαιριστές για να το κάνει, περιμένοντας να “γεμίσει” το κέντρο και η κορυφή της επίθεσης.

Σήμερα και αύριο οι προπονήσεις θα είναι διπλές πρωί-απόγευμα (09.45-18.15 ώρα Αυστρίας), ενώ την Παρασκευή οι κιτρινόμαυροι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό, με αντίπαλο το Αμβούργο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήδη διαφημίζεται με αφίσες στο Σοχάου και στις γειτονικές περιοχές, όπως και αυτό με τη Χάιντουκ που γίνεται σήμερα, καθώς συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού είναι το τελευταίο της γερμανικής ομάδας,πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button