ΓενικάΠοδόσφαιρο

«Πετσί ο Γιάννος, αγαπάει τον Άρη πιο πολύ και από την μαγειρική»

Ο Γιάννος έκλεψε τις εντυπώσεις στο φετινό Master Chef με την μπλούζα των κιτρινόμαυρων που φοράει μπροστά στις κάμερες και ο παιδικός του φίλος, Γιώργος, μίλησε στο Yellow Radio 101,7, σχετικά με την αγάπη που τρέφει ο μάγειρας, προς τον Άρη.

Λίγα λόγια για τον αρειανό Γιάννο: Ο Γιάννος είναι ένα παιδί που γεννήθηκε εδώ στην Ελλάδα, από μικρός ζούσε στο Βέλγιο. Είναι αρειανάκι δυνατό και δεν το κρύβει ούτε στο Master Chef και καλά κάνει.

Έχει κάνει εκδρομές ναι και δεν θα ξεχάσω τον τελικό στο Βέλγιο το 2006 με την Δινάμο Μόσχας στο μπάσκετ. Θυμάμαι το καλοκαίρι μου εξηγούσε εκείνη την μεγάλη κερκίδα που κάναμε σε ένα ακόμη μεγάλο γήπεδο της Ευρώπης.

Είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, χαβαλετζής, ούτε ιντριγκαδόρος ή κάτι τέτοιο. Είναι στο προφίλ των αρειανών, ήρεμος και όταν χρειαστεί, αγριεύει κιόλας.

Για το αν είχε μίλησει ο ίδιος με τον Γιάννο, πριν την είσοδο του στο Master Chef: Όχι δεν έχω, δυστυχώς, επικοινωνία μαζί του γιατί είναι κατά των social media και δεν έχουμε επαφή.

Έρχεται κάθε καλοκαίρι στην Χαλκιδική και θα τον πετύχουμε από κοντά ξανά. Μακάρι να πάρει και το Master Chef, να συνεχίσει να φαίνεται και ο Άρης μας από την τηλεόραση.

Δεν μου έχει μαγειρέψει ποτέ εμένα, τον ξέρω από όταν ήμουν 8 χρονών, δεν ασχολείται με την μαγειρική τόσα πολλά χρόνια.

Το πάθος του για τον Άρη είναι σίγουρα πιο μεγάλο από της μαγειρικής. Πάνω απ’ όλα ο Άρης και μετά όλα τα υπόλοιπα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button