Γενικά

Περνάει στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς και στον τελικό η Σάκκαρη

Το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open έχει γαλανόλευκο χρώμα, καθώς Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη φιλοδοξούν να συνεχίσουν την εντυπωσιακή πορεία τους στη Φλόριντα.

Πρώτος στο court θα μπει ο Στεφ, που θα τεθεί αντιμέτωπος στις 20.00 (Cosmote Sport 6) με τον Πολωνό Χούμπερτ Χούρκατς, Νο.37 στον κόσμο. Ο 22χρονος Έλληνας έχει σαφέστατα το πάνω χέρι, καθώς σε έξι αναμετρήσεις μετράει πέντε νίκες…

Οι δυο τους τα είχαν πει και στο Ρότερνταμ πριν από λίγες μέρες και ο Στεφ είχε επικρατήσει δύσκολα με 6-4, 4-6, 7-5. Ο Τσιτσιπάς κυνηγάει την τέταρτη φετινή του πρόκριση σε ημιτελικό και αν τα καταφέρει, θα συναντήσει στη συνέχεια το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αντρέι Ρούμπλεφ και τον Σεμπάστιαν Κόρντα (02.00).

Το καλό για τον Στέφανο είναι ότι έφυγε από τη μέση ο κακός του δαίμονας, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που έχασε τα ξημερώματα από τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 6-4, 6-2! Ο πολύπειρος Ισπανός θα παλέψει αύριο (2/4) με τον υπερταλαντούχο Γιάνικ Σίνερ για μια θέση στον τελικό.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Παρασκευής (2/4, Cosmote Sport 5), η Μαρία θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα της την αναγεννημένη Μπιάνκα Αντρεέσκου, Νο.9 στην παγκόσμια κατάταξη, για την πρόκριση στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της. Η 20χρονη Καναδή τρέλανε τον τενιστικό κόσμο το 2019, όταν νίκησε όποια Top 10 τενίστρια βρήκε μπροστά της και κατέκτησε το Indian Wells, το Rogers Cup και το US Open!

Έφτασε μέχρι το Νο.4 του κόσμου, όμως αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το WTA Finals λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ο οποίος τελικά την κράτησε εκτός για 15 μήνες! Επέστρεψε στα γήπεδα στο φετινό Australian Open, αλλά εξαιτίας νέου τραυματισμού δεν έπαιξε σε Όκλαντ, Ντόχα και Ντουμπάι.

Στο Μαϊάμι φαίνεται ότι έχει ξαναβρεί τον εαυτό της και σίγουρα τη μεγαλύτερη αίσθηση έκανε η νίκη της επί της φορμαρισμένης Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα στη φάση των «16».

Η νικήτρια του αγώνα θα παίξει στον τελικό του Σαββάτου (3/4) με μια εκ των Άσλεϊ Μπάρτι, Ελίνα Σβιτολίνα, που θα αναμετρηθούν περίπου στις 22.00.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button