Ποδόσφαιρο

Περιμένει την ευκαιρία του ο Ροντρίγκες

Ο Έντουιν Ροντρίγκες έχει συμπληρώσει περίπου δύο μήνες στον Άρη, χωρίς όμως να έχει ακόμη φορέσει τη φανέλα της ομάδας σε κάποιο παιχνίδι, κάτι που αναμένεται να γίνει στις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει ο Άρης στη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο 22χρονος από την Ονδούρα δεν έχει αγωνιστεί σε επίσημο αγώνα του Άρη, προβλέπεται όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά προετοιμασίας και οι συμπατριώτες του στην Ονδούρα στέκονται στο συγκεκριμένο γεγονός.

Ο Άλαν Πάρντιου έχει δείξει ότι εκτιμά τον νεαρό επιθετικό και μάλιστα έχει σταθεί στο ταλέντο του. Εξάλλου και η πολιτική του Άρη έχει αλλάξει σ’ αυτή την υπόθεση, ασχέτως του ότι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ακόμη, καθώς θέλει τα δικαιώματά του.

Για να γίνει αυτό φυσικά θα πρέπει να υπάρξει μια διαφοροποίηση στη διαχείριση των ξένων. Ο μόνος τον οποίο αντέχει να χάσει το ρόστερ σε αυτή τη στιγμή και να μείνει εκτός αποστολής είναι ο Χουάν Ιτούρμπε, με δεδομένο ότι ο Παραγουανός για ακόμα μία σεζόν δεν προσφέρει όσα περίμεναν στον Άρη και η γενικότερη παρουσία του είναι κάτι που απασχολεί τους ανθρώπους ομάδας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button