ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περέιρα για VAR: «Μαθαίνουμε σε αυτή την διδικασία. Είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε»

Με αφορμή την παρουσίαση του VAR και θα μπει και επισήμως από την πρώτη αγωνιστική στην Super League 1, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βίτορ Μέλο Περέιρα.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος για το VAR είπε : «Είμαστε όλοι αρχάριοι στο VAR, όλοι μαθαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

«Το VAR δεν είναι πανάκεια, δεν θα σταματήσει τις συζητήσεις ούτε θα κάνει τέλειο το ποδόσφαιρο». Αλλά συνέχισε: «Οι διαιτητές είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις».

Για τους διαιτητές και βοηθούς είπε: «Έχουμε 16 διαιτητές και 25 βοηθοί έτοιμους να εφαρμόσουν το VAR τις δύο πρώτες αγωνιστικές».

Για το αν θα γίνεται συνεχής χρήση του υπογράμμισε: «Θα δείτε ότι η χρήση του VAR δεν θα είναι συχνή κατά τη διάρκεια του ματς».
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα υπάρχουν στα γήπεδα έως 18 κάμερες 4k προκειμένου μεταφέρουν με την μεγαλύτερη ταχύτητα τις φάσεις στο κέντρο επιχειρήσεων του VAR. Στην παρουσίαση επιπλέον βρέθηκαν ο VAR Ref. Project Leader, Μιχάλης Κουκουλάκης και ο VAR Project Manager, Αλέξανδρος Χολέβας.

Ετικέτες

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close