Ποδόσφαιρο

Παυλίδης και στη Super league

Μια ανάσα από την οριστική συμφωνία βρίσκεται ο Θόδωρος Καρυπιδης με τον Μπάμπη Παυλίδη για την παραμονή του 26 χρονου μεσου και στη Super league.

Ο Μπάμπης Παυλίδης βρίσκεται στην ομάδα από την πρώτη χρονιά που ανέλαβε ο Θόδωρος Καρυπιδης τον Άρη στη Γ εθνική. Βέβαια την πρώτη του χρονιά στην ομάδα ήταν άτυχος με έναν τραυματισμό στην αρχή της χρονιάς αλλά και ένα τροχαίο δυστύχημα. Με την άνοδο της ομάδος στη Β εθνική ο Μπάμπης Παυλίδης υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών το οποίο λήγει το επόμενο διάστημα.

Τις  δύο χρόνιες που η ομάδα αγωνιστική  στη Β εθνική ο Παυλίδης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα και δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα ο μέσος του Άρη  αποτελούσε μια πολύτιμη λύση στην επιθετική λειτουργία της ομάδος, καθώς είναι ένας ποδοσφαιριστής με τεχνική κατάρτιση.

Ο Θόδωρος Καρυπιδης επιθυμεί την παραμονή του αρχηγού του Άρη και τη νέα χρονιά, αλλα και ο Μπάμπης Παυλίδης θέλει να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη και στη Super league.

Από την πλευρά του ο Πάκο Ερερα είδε τον 26χρονο μεσοεπιθετικό των κίτρινων και διέκρινε την τεχνική του κατάρτιση και εισηγήθηκε θετικά στην παραμονή του.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας τους.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button