Ποδόσφαιρο

Παυλίδης: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός του Άρη αλλά και μεγάλη ευθύνη, πιστεύω όμως ότι μπορώ να αντεπεξέλθω”.

Ο Μπάμπης Παυλίδης θα είναι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς του Άρη φέτος. Υπογράμμισε από τα Τρία Πέντε Πηγάδια πως αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη η αρχηγεία και υποστήριξε ότι χτίζεται μια ομάδα ανάλογη σε αυτό που αρμόζει στον Άρη.

Ο Έλληνας μέσος τόνισε αρχικά πως: “Φτάνουμε στο τέλος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας μας. Η ομάδα είναι καινούρια, έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα. Χτίζεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, σε σχέση με τον περσινό. Έχουν έρθει ποδοσφαιριστές αρκετά έμπειροι και γνώστες της κατηγορίας, η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι αρκετά διαφορετική και προσπαθούμε όλοι να ακούμε τον προπονητή μας και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει στον αγωνιστικό χώρο”.

Ρωτήθηκε για την μεγάλη ένταση και τον ανταγωνισμό που διακρίνει κανείς στις προπονήσεις και απάντησε: “Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και βλέπουμε πως σε κάθε επίθεση υπάρχουν δύο ποδοσαφαιριστές για κάθε θέση και είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν και να είναι ανα πάσα στιγμή στην αρχική εντεκάδα. Ο ανταγωνισμός προσωπικά μου αρέσει και είναι θετικό το γεγονός ότι «πέφτουν κορμιά» στις προπονήσεις”.

Για την αλλαγή στην φιλοσοφία της ομάδας σχολίασε: “Η φιλοσοφία και οι σκέψεις του προπονητή αρμόζουν σε μία ομάδα μεγάλη, όπως είναι ο Άρης και δίνεται έμφαση στο επιθετικό ποδόσφαιρο, στην κατοχή της μπάλας και τακτική, πως να πνίγουμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Δουλεύουμε πάνω στην διάσπαση πολυπρόσωπης άμυνας και γενικά χτίζουμε κάτι που να αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα. Η ουσία είναι το γκολ και ελπίζω να είμαστε αποτελεσματική”.

Για το ότι θα είναι ένας από τους τέσσερις αρχηγούς τόνισε: “Έχω επιλεγεί ανάμεσα στους τέσσερις αρχηγούς της ομάδας και είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα, το γεγονός οτι είμαι αρχηγός σε μια ομάδα όπως είναι ο Άρης. Ωστόσο είναι και μεγάλη ευθύνη και πιστεύω πως θα μπορέσω να αντεπεξέλθω”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα είπε ότι: “Η φιλοσοφία και το πως δουλεύει ο προπονητής μας μου επιτρέπει να έχω πιο ελέυθερο ρόλο πιο μπροστά, ωστόσο στο 4-2-3-1 που δουλεύουμε βρίσκομαι πάλι στα δύο εξάρια, αλλά με πιο ελεύθερο ρόλο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button