Μπάσκετ

Πατρίκ Κομνηνός: «Δεν έχουν γίνει συνομιλίες με ομάδες της Euroleague για να έρθουν στη FIBA»

Ο Πατρίκ Κομνηνός διέψευσε το ούτως ή άλλως ψευδές δημοσίευμα από την Ισπανία, που ήθελε να αποχωρούν από την Euroleague για λογαριασμό της FIBA, τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σε συνέντευξή του στη «Malaga Hoy» ο εκτελεστικός διευθυντής του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνός απάντησε για τις ανυπόστατες ισπανικές φήμες που ήθελαν αρκετούς κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης να σκέφτονται να αποχωρήσουν από την Euroleague και ενταχθούν στη FIBA .

«Το μόνο πράγμα που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι το BCL και η FIBA ​​έχουν απευθείας επαφή με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα, αλλά δεν έχουν γίνει συνομιλίες με κανέναν σύλλογο για να κάνουν κινήσεις σε αυτό το θέμα», είπε αρχικά ο Πατρίκ Κομνηνός και συμπλήρωσε: «Πρέπει να επισημάνουμε ότι για τη FIBA είναι σημαντικό να συμμετέχουμε στη συνοχή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά να μην τη χρησιμοποιούμε αυτή για άλλο σκοπό». Επιπλέον, ανέφερε: «Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος. Θέλουμε να εξασφαλιστεί την ανάπτυξη του μπάσκετ και να γίνει πιο δυνατό το άθλημα, όχι το αντίθετο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button