Ποδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: «Μετά το τέλος της χρονιάς οι ανακοινώσεις για το “αύριο” της ομάδας»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλησε να βάλει τέλος στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, αναφορικά με το μέλλον του Αργύρη Γιαννίκη.

Η ομάδα της Ηπείρου εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας υποστήριξε πως το μέλλον του Έλληνα τεχνικού θα είναι μία από κοινού απόφαση των δύο πλευρών, η οποία θα γίνει γνωστή μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία, αυθαίρετα και αναληθώς, “ενημερώνουν” σχετικά με υποτιθέμενες αποφάσεις του προπονητή μας κ. Γιαννίκη για το μέλλον του στην ομάδα.

Επειδή κατανοούμε απόλυτα την αγωνία των φιλάθλων μας, θα θέλαμε εμείς να τους ενημερώσουμε ότι σήμερα η διοίκηση και ο προπονητής μας προέβησαν σε από κοινού αξιολόγηση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2020-2021 και μοιράστηκαν τις σκέψεις τους για τα δεδομένα και τις ανάγκες της επερχόμενης σεζόν.

Αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, θα επανέλθουμε για να ανακοινώσουμε τις αποφάσεις προπονητή και διοίκησης για το “αύριο” της ομάδας που προκάλεσε τον θαυμασμό και σεβασμό όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button