Ποδόσφαιρο

Πασιαλής: “Κέρδισε και την διαιτησία ο Άρης, χρειάζεται το ροτέισον”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Πασιαλής.

Ο πρώην παίκτης και πρώην προπονητής του Άρη, βρέθηκε χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» παρακολούθησε την νίκη-πρόκριση των «κιτρινόμαυρων» στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει να πει πολλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Κρυώσατε και εσείς χθες στο γήπεδο αλλά η ομάδα προκρίθηκε (γέλια)..

Δεν πειράζει αφού συο τέλος ανταμειφθήκαμε, αυτό έχει σημασία. Άλλωστε αν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο, είσαι αναγκασμένος να εκτίθεσαι σε κρύα, βροχές και παντού.

Ο Άρης χθες κατάφερε να κερδίσει και τους διαιτητές, τι λέτε εσείς;

Κοιτάξτε, εφόσον δεν υπάρχει VAR στο γήπεδο θα γίνουν λάθη. Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εσκεμμένα ή αθέμιτα αλλά είναι το σίγουρο πως γίνονται και θα γίνουν και στην συνέχεια.

Είδαμε τώρα στο Κύπελλο, πως μπορούσε να αλλοιωθεί το αποτέλεσμα χωρίς το VAR..

Φυσικά, το γκολ της Ξάνθης ήταν άκυρο. Μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε χθες και δεν γνωρίζω που θα βρίσκαμε το δίκιο μας μετά. Στο πρωτάθλημα έχεις τον χρόνο και τους αγώνες να επανορθώσεις κάποια λάθη που έγιναν, στο Κύπελλο όμως; Αν μείνεις εκτός, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο μετά.

Επομένως το VAR θα έπρεπε σίγουρα να λειτουργεί στους αγώνες Κυπέλλου γιατί εκεί δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες..

Ακριβώς, δεν έχεις χρόνο π.χ να καλύψεις έναν ή δύο βαθμούς όπως είναι στο πρωτάθλημα. Στο πρωτάθλημα έχει κι’άλλους αγώνες στην συνέχεια, μπορεί να καλυφθεί ένα διαιατητικό λάθος. Στο Κύπελλο δεν γίνεται τίποτα, πηγαίνεις σπίτι σου και περιμένεις την επόμενη χρονιά.

Πως είδατε ποδοσοφαιρικά τον Άρη χθες;

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο εικοσάλεπτο που ο Άρης δεν μπήκε καλά στο γήπεδο, ήταν πολύ καλύτερος από την Ξάνθη και ειδικά το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια ομάδα που δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Δικαίως προκρίθηκε ο Άρης, θα μπορούσε να έχει πετύχει και περισσότερα γκολ, έκανε το χρέος του και πέρασε στον επόμενο γύρο και τώρα περιμένουμε τον επόμενο αντίπαλο.

Πιστεύετε ότι ο Άρης φέτος μπορεί να φτάσει στην «πηγή» και να πιει «νερό»;

Οπωσδήποτε το Κύπελλο είναι στόχος του Άρη. Άκουσα πριν κάποιες μέρες πως ο Άρης όποτε πετύχαινε την Ξάνθη στο Κύπελλο πήγαινε στον τελικό.

Ισχύει αυτό ναι εκτός από μια φορά μόνο..

Μακάρι να συμβεί και φέτος. Φυσικά είναι δύσκολος ο δρόμος αυτός, μην γελιόμαστε. Αν τελικά ισχύσει η απόφαση της FIFA και ο Άρης δεν κάνει μεταγραφές, θα έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αρχικά για να μπει στα play off και στη συνέχεια να αγωνιστεί και εκεί μέχρι τέλους για να πάρει και κάποιες αξιώσεις έτσι; Να κυνηγήσει και κάτι καλύτερο.

Θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση του ρόστερ..

Περίμενα από τον κύριο Ένινγκ να κάνει ροτέισον στα τελευταία τέσσερα ματς. Ο Άρης έπαιξε τέσσερα παιχνίδια σε διάστημα 11 ημερών με 12 παίκτες περίπου. Έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του, έχει οκτώ αγώνες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και άλλοι δέκα περίπου αν με το καλό μπει στα play off, αν βάλεις και τους αγώνες του Κυπέλλου

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button