Διεθνή

Παρελθόν από τη Μπόκα ο Κάρλος Τέβες: «Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή»

Σε ηλικία 37 ετών και έχοντας «γράψει» την τρίτη θητεία του στη Μπόκα Τζούνιορς, ο Κάρλος Τέβες ανακοίνωσε την οριστική αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Κάρλος Τέβες που βρέθηκε στη Μπόκα Τζούνιορς από τις ακαδημίες (1997-01) στη συνέχεια μεταπήδησε στην ανδρική ομάδα (2001-04), ήρθε για τη δεύτερη θητεία του τη σεζόν 2015-16. Τώρα κλείνει το πέρασμά από την ομάδα θρύλο της Αργεντινής με μία ακόμη τριετία (2018-2021).

Ο έμπειρος επιθετικός σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν έχει να προσφέρει τίποτα περισσότερο, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα σταματήσει την καριέρα του.

«Δε θα συνεχίσω στην ομάδα. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει αυτή η στιγμή. Δεν είναι όμως ένα «αντίο» γιατί θα είμαι πάντα εδώ για τους οπαδούς μας. Θέλω να φύγω ως ο «Καρλίτος για τους οπαδούς». Δεν έχει μείνει τίποτα να κάνω για την Μπόκα, για την οποία πάντα έδινα το 120% και δεν μπορώ να προσφέρω πλέον κάτι αντίστοιχο. Για εμένα η Μπόκα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στον κόσμο», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Τέβες ο οποίος μεταξύ άλλων αγωνίστηκε και σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2007-09), Μάντσεστερ Σίτι (2009-13) και Γιουβέντους (2013-15).

Όσο για το μέλλον του Κάρλος Τέβες απέφυγε να αναφερθεί στο αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ή θα συνεχίσει κάπου αλλού. Έτσι το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα μιας ακόμη ομάδας, γιατί όχι στην Ευρώπη, παραμένει ανοικτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button