ΓενικάΠοδόσφαιρο

Παρατείνεται για τρεις μήνες η θητεία της ΕΕΑ

Με την επισήμανση ότι το πλαίσιο λειτουργίας της είναι “παρωχημένο και προβληματικό”, ο Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε τρίμηνη παράταση στη θητεία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η εν λόγω παράταση κρίνεται αναγκαία δοθέντος ότι η θητεία της ως άνω Επιτροπής ολοκληρώνεται στις 16/08/2020, δηλαδή σε χρόνο που, ενόψει της επικείμενης έναρξης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, η Επιτροπή αυτή θα βρίσκεται εν μέσω επεξεργασίας των φακέλων για τη χορήγηση των πιστοποιητικών του άρθρου 77Α του ν. 2725/1999.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε επεξεργασία ένα νέο, σύγχρονο και αντιπροσωπευτικό των απαιτήσεων της εποχής, πλαίσιο σύνθεσης και λειτουργίας της ΕΕΑ, το οποίο θα συμπεριληφθεί στο υπό κατάθεση αθλητικό σχέδιο νόμου.

Μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, χαρακτήρισε «παρωχημένο και προβληματικό» τον νυν πλαίσιο λειτουργίας της ΕΕΑ μιλώντας στη Βουλή.

Η ρύθμιση περιλαμβάνεται στην τροπολογία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button