Μπάσκετ

Παραλίγο να… πνιγεί ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σε ερώτηση που του έγινε (vid)

Μετά το ματς των Μπακς με τους Νικς ένα σχόλιο ενός δημοσιογράφου πήγε να… πνίξει τον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Αποδεκατισμένοι παρατάχθηκαν οι Μπακς στην αναμέτρηση εναντίον των Νικς, με τον τεχνικό της ομάδας, Μάικ Μπουντενχόλζερ να έχει συνολικά στη διάθεσή του μόλις οκτώ παίκτες.
Τα «Ελάφια» παρ’ όλα αυτά όμως χάρη στην εκπληκτική εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο στάθηκαν στο ύψος τους η οποία δεν ήταν αρκετή όμως για να τους δώσει και τη νίκη αν και το πάλεψαν μέχρι τέλους.
Μάλιστα η σπουδαία εμφάνιση του Θανάση έδωσε αφορμή σε δημοσιογράφο για ένα… ιντριγκαδόρικο σχόλιο καθώς άφησε να εννοηθεί ότι αυτά τα στατιστικά θα ταίριαζαν περισσότερο στον Γιάννη.

«Θανάση, αν έβλεπε κανείς 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ στη στατιστική δίχως να βλέπει το μικρό όνομα, θα πίστευε πως είναι κάποιος άλλος Αντετοκούνμπο…» ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου και ο Θανάσης εκείνη τη στιγμή πήγε να… πνιγεί με το νερό που έπινε.

Όταν ξεπέρασε το «σοκ» της ερώτησης, δήλωσε: «Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να ηγηθώ της ομάδας. Το αγαπώ! Κάθε λεπτό που βρίσκομαι στο παρκέ! Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία, επομένως πρέπει να είσαι έτοιμος όταν αυτό συμβεί! Τελευταία φορά που έπαιξα point-guard ήμουν 17-18 ετών, όμως θα κάνω τα πάντα στο γήπεδο… Έχουμε τεράστιο ταλέντο σαν ομάδα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και σίγουρα νιώθω πολύ άνετα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button