Μπάσκετ

Παπαζόφ: «Ο Άρης είναι από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης»

Ο Τίτι Παπαζόφ έπλεξε το εγκώμιο του Άρη και της σημαντικότητας της ομάδας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και υπογράμμισε πως σε όποια κατάσταση κι αν είναι οι κίτρινοι παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ο Βούλγαρος τεχνικός της Λέφσκι τόνισε:

“Έγινε ένα καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό. μας έλειπαν δύο παίκτες. Ξέρω ότι ο Άρης προέρχεται από ένα δύσκολο πρόγραμμα, επειδή είναι πολύ ανταγωνιστικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου κουράστηκαν κάποια στιγμή από την επιθετική άμυνα του Άρη. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε ως πρώτοι από αυτόν τον όμιλο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν για το μπάσκετ σήμερα.

Ο Άρης οργάνωσε εξαιρετικά αυτό το παιχνίδι, παρότι υπήρχε παρουσία και δικών μας φιλάθλων. έρχομαι εδώ για τέταρτη ή πέμπρη φορά. Ο Άρης είναι από τις σημαντικότερες ομάδες της Ευρώπης, ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκεται. Πάντα είναι μεγάλο το κίνητρο για μια ομάδα να παίζει κόντρα στον Άρη. Λυπάμαι που δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη, εύχομαι να έχει μια καλή παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, η ιστορία είναι ιστορία, αυτό δεν αλλάζει”.

Δώρα Λάμπρου

Η αγάπη για τον Άρη ήταν δεδομένη, το πάθος της για τον αθλητισμό αδιαπραγμάτευτο, κάπου εκεί προστέθηκε το...μικρόβιο της δημοσιογραφίας, με το Yellow Radio να αποτελεί το "εφαλτήριο" για το ταξίδι της ενημέρωσης.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button