Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Όλοι δίπλα στις ακαδημίες, μπορούμε να τους χτυπήσουμε όλους»

Στο Yellow Radio 101,7 και την εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην τερματοφύλακας και και νυν τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος.

Για το 1-1 με τον Αστέρα:

Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε στο τέλος αλλά τα παιδιά έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο μετά από μία πολύμηνη αποχή των παικτών λόγω πανδημίας.

Αν ήταν διαφορετική η κατάσταση νομίζω ότι θα ήταν πιο εύκολη η διαδικασία για εμάς, αλλά με την διακοπή η ομάδα δεν είχε ρυθμό.

Για το πως θα πάνε μπροστά οι ακαδημίες:

Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι, από την διοίκηση μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο. Νομίζω ότι έχουμε όλοι μας υποχρέωση να βοηθήσουμε με τις δικές μας δυνάμεις ώστε ο σύλλογος να γίνει όσο το δυνατόν πιο δυνατός.

Με δουλειά και με την βοήθεια όλων θα φτάσουμε σε ένα επίπεδο των ομάδων που δίνουν περισσότερα λεφτά. Χρειαζόμαστε κατά κύριο λόγο οργάνωση.

Για τις νέες εγραφές::

Εγώ απευθήνω ένα κάλεσμα να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από τις ακαδημίες για να επανδρώσουμε στο τέλος και την πρώτη ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές.

Ετοιμάζουμε και ένα σάιτ αποκλειστικά για τις ακαδημίες που θα έχει όλους τους τρόπους επικοινωνίας. Θα είναι η φιλοσοφία, ο τρόπος της δουλειάς μας, οι ώρες προπονήσεις και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες. Είναι η πρωτοβουλία που πήραμε στην διάρκεια της καραντίνας.

Θέλω επίσης να πω ότι με την επανέναρξη που κάναμε ήρθε το 99,9% των παιδιών, ενώ όλα αυτά τα παιδιά είχαν επικοινωνίες με ψυχολόγους, διατροφολόγους και όχι μόνο.

Για τις β’ ομάδες:

Είναι καλό ότι θα βλέπουμε παιδιά από την Κ19 να μπαίνουν στην β’ ομάδα, στην πρώτη ομάδα δυστυχώς είναι μεγάλο ρίσκο για τους προπονητές. Είναι ένα πολύ καλό βήμα για την πολιτεία, αλλά νομίζω ότι αν έχουμε την δυνατότητα θα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Για το περιστατικό με τον Διούδη:

Στεναχωρήθηκε ο Διούδης με όλα αυτά που έγινε. Είναι ένα παιδί που δεν έχει προκαλέσει ποτέ, όλοι έχουν άτυχες στιγμές. Πάντως τώρα έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button