Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Θετικοί στο “πάντρεμα” με Ηρακλή αλλά να βρεθούν χρήματα πρώτα. 30.000 κόσμο με Μπόκα είναι απαραίτητο»

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος πρώην παράγοντας του Άρη και νυν του Ηρακλή Αμπελοκήπων φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92,8, στην εκπομπή αθλητικό X-PRESS και μίλησε σχετικά με το σενάριο περί ένωσης Ηρακλή και Ηρακλή Αμπελοκήπων αλλά και για Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Στο ποια είναι η άποψη  του σχετικά με την κατάσταση στην Football League είπε:

Παλιότερα δεν υπήρχαν αυτά τα φαινόμενα όχι αλλά τα τελευταία 4-5 χρόνια είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Άμα συγκρίνουμε την χρονιά που ο Άρης προσπάθησε να δικαιωθεί με τον ίδιο τρόπο και να ανέβει σαν δεύτερος και αδικήθηκε με το τι γίνεται τώρα, καταλαβαίνουμε ότι οι αποφάσεις κάθε φορά αλλάζουν και βγαίνουν ανάλογα με την ερμηνεία του κάθε δικαστή.

Πρώτα από όλα θέλω να προστεθώ και εγώ στους χιλιάδες και να πω ένα μεγάλο απέραντο ευχαριστώ στον Νίκο Γκάλη, αυτόν τον άνθρωπο που μας κρατάει εδώ και 40 χρόνια περίπου στην επικαιρότητα. Κρατάει τον Άρη ψηλά!

Για το ποιο πόστο έχει στον Ηρακλή Αμπελοκήπων είπε:

Είμαι γενικός αρχηγός, αλλά οι αποφάσεις βγαίνουν από κοινού.

Για το «πάντρεμα» με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης είπε:

Περισσότερο αυτήν την στιγμή είναι στα «χέρια» του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, πρέπει αυτοί να αποφασίσουν τι θα κάνουν, από εκεί και πέρα πρέπει να κάτσουν κάποιοι νομικοί να βρουν την σωστή «φόρμουλα» αλλά το κυριότερο και το πιο ουσιαστικό για εμένα για να προχωρήσει αυτή η ιδέα, πρέπει να υπάρχουν λεφτά, χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν υπάρχουν λεφτά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Όπως το σκέφτομαι εγώ, και αφού βρεθούν οι άνθρωποι που έχουν την τεχνογνωσία αλλά και τα χρήματα, να προχωρήσουμε σαν Ηρακλής Αμπελοκήπων στην Α1 και απλά να έρθουν και αυτοί κοντά μας ώστε να βοηθάει ο ένας τον άλλον. Και όταν ανέβει στην Β’ εθνική φτιάχνεται μια νέα Π.Α.Ε με τις δύο ομάδες.

Μπράβο στους εθελοντές για την προσπάθεια τους, τους αξίζουν συγχαρητήρια. Και εύχομαι με την Μπόκα να έχει ο Άρης 30.000 κόσμο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button