Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος για Παναθηναϊκό: «Μικραίνει με παίκτες που παριστάνουν τους τραυματίες»

Ο πρωταγωνιστής του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό, Νίκος Παπαδόπουλος ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης μίλησε μετά την λήξη του αγώνα.

Αρχικά, μίλησε για το επίτευγμά του: «Εντάξει, μία φορά στα 20 χρόνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν το είχα στο μυαλό μου να ανέβω στην τελευταία φάση, μου μπήκε όταν μου φώναξε ο προπονητής μου. Δεν έχω προλάβει να δω το γκολ, αλλά το έζησα από κοντά! Είχα το ένστικτο του σκόρερ! Θέλω να αφιερώσω το γκολ σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα λόγω πανδημίας και ιδιαίτερα σε όλη την οικογένειά μου και στην κόρη μου».

Αναφορικά με τον πανηγυρισμό του, σχολίασε: «Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και τον σέβομαι απεριόριστα. Το να παριστάνουν οι παίκτες του τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο, για αυτό και εγώ το έκανα γιατί είχα νευριάσει με αυτό που έκαναν, για αντίποινα. Πρέπει να τηρείται το fair play, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και ο καλύτερος ας κερδίσει, παιχνίδι είναι, ψυχαγωγία».

Σχετικά με το παιχνίδι, ο Παπαδόπουλος είπε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση, μετά τα δύο γκολ γίναμε πιο πιεστικοί, έστω και στο τέλος έστω και με αυτό τον τρόπο ευτυχήσαμε να πάρουμε έναν βαθμό».

Όσον αφορά στη συνέχεια των πλέι οφ, τόνισε: «Δεν είμαστε εδώ για να φαινόμαστε σαν η ευκαιρία κάθε ομάδας στα πλέι-οφ. Ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε ομάδα θα έχει απουσίες, τραυματισμούς, απουσίες λόγω καρτών και πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε κοιτώντας μπροστά».

Τέλος, ερωτηθείς για την πανδημία, απάντησε: «Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button