Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: “Έτσι… ανακαλύψαμε τον Στεργιάκη! Χάθηκε πολύ εύκολα από τον Άρη”!

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και ο άνθρωπος που “ανακάλυψε” τον Αντώνη Στεργιάκη, Νίκος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το πώς “ανακάλυψε” τον Στεργιάκη είπε:

Είναι ένα παιδί με τρομερό σωματότυπο για την ηλικία του, ήταν από τα πιο αναπτυγμένα παιδιά δίχως περίσσια κιλά, στεγνός, μεγάλα άκρα, τρομερή θέληση. Είχε αυτό το στοιχείο που μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιους τερματοφύλακες, άφοβος. Δεν είχε μέσα του φόβο. Όταν ήρθε στον Άρη έπαιζε μέσα, όχι τερματοφύλακας. Με το που είδα αυτά τα προσόντα, μίλησα με τους γονείς του και τους είπα ότι αυτό το παιδί είναι για τερματοφύλακας. “Ήρθε για επιθετικός, αλλά του δώσαμε κατευθείαν… γάντια! Από εκεί και πέρα είχε πάρα πολύ καλή εξέλιξη”.

Για την πορεία του στον Άρη:

“Στον Άρη έμεινε σχεδόν 8 με 10 χρόνια. Μεγάλωσε στα τμήματα υποδομής του Άρη κι έδειχνε το ταλέντο και την αξία του, έπαιξε μέχρι την Κ-15, αλλά δυστυχώς όταν έπεσε η ομάδα στην Γ’ εθνική δεν είχαν την καλύτερη διαχείριση τα παιδιά που ήταν στις ακαδημίες. Όλοι ξέρουμε τι έγινε τότε πριν από τέσσερα χρόνια. Το περίεργο στην υπόθεση ενώ όλοι έλεγαν τα καλύτερα λόγια αυτός ο παίκτης χάθηκε με ευκολία. Θα μπορούσε να είχε μείνει, αλλά χάθηκε με τόση ευκολία για τον Άρη. Πριν φύγει από τον Άρη είχα μια συζήτηση με τον πατέρα του και του είπα πως αν ρωτηθώ θα πω να μη φύγει”.

Για τα χαρακτηριστικά του κι αν μπορεί να σταθεί στην Σούπερ λίγκα, τη στιγμή που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό:

“Τα χαρακτηριστικά που έχει νομίζω ότι του επιτρέπουν να παίξει στον Ολυμπιακό και στην Σούπερ λίγκα. Ως χαρακτήρας είναι ένα παιδί προσγειωμένο, έχει δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια στη Σλάβια, είχα την τύχη να τον δω τον τελευταίο καιρό. Μπορεί να σηκώσει το βάρος, είχε κάνει παιχνίδια που βοήθησαν την ομάδα. Αυτό που θέλει ένας τερματοφύλακας είναι να του δώσεις εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες για να παίξει. Είναι “προϊόν” του Άρη και εφόσον γίνει η μεταγραφή ο Άρης δικαιούται τροφεία, εκτός κι αν γίνουν άλλα… πράγματα Υπάρχουν τερματοφύλακες και σήμερα στα τμήματα υποδομής και στην Κ-15 Κ-19 που χρίζουν προσοχή. Δουλεύουμε για τον Άρη και όχι για άλλες ομάδες”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button