Μπάσκετ

Παπαγεωργίου: “Με κάθε τρόπο να μπορέσουμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά”

Ο πρόεδρος του Σωματείου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του Άρη, Χάρης Παπαγεωργίου έστειλε το δικό του μήνυμα σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα μπάσκετ.

Τόνισε για τη σημερινή εκδήλωση:

Η συγκυρία είναι δυσμενής, όμως οφείλαμε να κόψουμε την πίτα μας. Βρεθήκαμε όλοι οι παλιοί, ανταλλάξαμε πολλές απόψεις και εκείνο που έχει βγει σαν μήνυμα, είναι ότι παραμένουμε σταθερά στο πλευρό της μάχιμης ομάδας του Άρη. Με κάθε τρόπο να μπορέσουμε να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα παιδιά, στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει, να εκπροσωπήσουν το μεγάλο όνομα του Άρη στους αγωνιστικούς χώρους. Είχα τη χαρά να συνομιλήσω με μεγάλους αθλητές του παρελθόντος, από τη μεταπολεμική εποχή, μέχρι και προσφάτως αποστρατευθέντες.

Λυπηρίδης: «Ο Άρης θα ξαναβρεί τον δρόμο του»

Ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου, Βασίλης Λυπηρίδης, με τη σειρά του δήλωσε:

Η ομάδα περνάει μία δύσκολη φάση, όμως ο Άρης με τη δυναμική και τον κόσμου που έχει, θα ξαναβρεί το δρόμο του.

Ανανιάδης: «Να μην αφήσουμε την ιστορία να ξεχαστεί»

Ο Γενικός Γραμματέας, Διονύσης Ανανιάδης, επεσήμανε:

Σκοπός του σωματείου μας είναι να ανανεώσουμε την ιστορία του Άρη και να μην την αφήσουμε να ξεχαστεί, να προσελκύσουμε τα νέα τα παιδιά κοντά μας και αυτή η ιστορία να διασωθεί. Ο Άρης έχει την τύχη να έχει ένα εξαιρετικό Μουσείο Μπάσκετ, το οποίο και φιλοξενεί τη σημερινή εκδήλωση. Θα βρεθούμε με παλιούς συμπαίκτες, με ανθρώπους που προηγήθηκαν από εμάς και με ανθρώπους που ήρθαν μετά από εμάς. Είμαστε συγκινημένοι και χαρούμενοι για τη σημερινή εκδήλωση.

Ράσογλου: «Μήνυμα συσπείρωσης»

Ο Πέτρος Ράσογλου, ταμίας του Σωματείου και Πρόεδρος του Μουσείου Μπάσκετ του Άρη, τόνισε:

Αυτή είναι η πρώτη εκδήλωση του νέου συμβουλίου του Σωματείου των Παλαιμάχων. Τυχαίνει να λαμβάνει χώρα σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τον Άρη, αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα. Αυτή η εκδήλωση μπορεί να δώσει ένα μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο και στους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να ασχοληθούν, πως ο Άρης είναι δυνατός, ενωμένος και οι παλαίμαχοι θα βοηθήσουν όσο μπορούν τους νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την ομάδα. Χαίρομαι που η εκδήλωση γίνεται στο Μουσείο Μπάσκετ του Άρη, γιατί πρώτιστα ανήκει στους παλαίμαχους καλαθοσφαιριστές. Είναι η ζωή, ο ιδρώτας, τα τρόπαιά τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button