Ποδόσφαιρο

Πανταζής: «Αύριο ή μεθαύριο το χειρουργείο του Τζέγκο, μένει δύο μήνες εκτός»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο γιατρός των κιτρινόμαυρων, Βαγγέλης Πανταζής για να μιλήσει για την περίπτωση του Τζέιμς Τζέγκο.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Βάλαμε έναν νάρθηκα, το χτύπημα είναι στο κουντεπιέ, στο πλάι προς τα έξω, στο πέμπτο μετατάρσιο, για τους αθλητές ειδικά θέλει χειρουργείο.

Το συγκεκριμένο κάταγμα προήλθε από στραβοπάτημα. Αύριο ή μεθαύριο θα χειρουργηθεί, περιμένουμε να έχουμε μια επικοινωνία με την ομοσπονδία της Αυστραλίας.

Από την στιγμή που θα χειρουργηθεί χρειάζεται δύο μήνες για να επανέλθει. Υπάρχει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που περιλαμβάνει 1 μήνα ακινησίας, μετά δύο εβδομάδες κολύμπι και ποδήλατο και στην συνέχεια τρέξιμο. Θα πρέπει να μην βιαστούμε καθόλου. Υπήρχαν φορές με αθλητές που έχουν βιαστεί και η αποθεραπεία δεν πήγε όπως έπρεπε.

Για το αν μίλησε μαζί του:

Μιλήσαμε χθες το βράδυ με τον Τζίμι, ήταν πολύ στεναχωρημένος όπως συμβαίνει με κάθε αθλητή που έχει έναν τέτοιον τραυματισμό.

Το κακό είναι ότι δυστυχώς το παιδί δεν θα προλάβει να παίξει στους Ολυμπιακούς αγώνες με την χώρα του.

Για τον Δεληζήση:

Έχει μία κάκωση στο ισχίο, ακολουθεί αντίστοιχη θεραπεία και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παρόν στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button