Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πλάνο χωρίς Μακέντα – Προς πώληση και ο Διούδης

Tα ρεπορτάζ στην Αθήνα επιβεβαιώνουν τις φήμες του τελευταίου καιρού, που θέλουν τον Παναθηναϊκό να πουλάει Μακέντα και Διούδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Ο Διούδης αν έρθει πρόταση πωλείται. Στόπερ εννοείται για βασικό κι όχι απλά για να συμπληρώνει το ρόστερ, επίσης θα πάρει το «τριφύλλι». Κι ας έχει Σένκεφελντ (θα γυρίσει στην αρχή του νέου πρωταθλήματος), Βέλεθ και τον Πούγγουρα που κλήθηκε πρόσφατα στην Εθνική. Αν θες να ανέβεις επίπεδο θα πάρεις παίκτη για να κοντράρει αυτούς που έχεις κι όχι απλά να τους συμπληρώνει.

Ακόμα και το ενδιαφέρον για την δύσκολη υπόθεση του Ροντρίγκο Μπατάγλια φανερώνει τις προθέσεις. Αν έρθει ένας παίκτης αυτής της δυναμικής στα χαφ, ποιος εγγυάται ότι θα είναι βασικός ο Κουρμπέλης, όταν με το καλό επιστρέψει;

Πάμε και στην επίθεση. Εκεί υπάρχουν οι Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης, Καμπετσής. Για τον τελευταίο συνεχίζονται οι συζητήσεις με τη Γκεζτέπε και μόνος σίγουρος φαντάζει ο Ιωαννίδης! Ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει για τον Μακέντα και τον Καρλίτος.https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599w16ki0gz4l9&playlistId=v-caezfpeu7cox-st

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει βγάλει στη βιτρίνα παίκτες και ειδικά τον Ιταλό φορ. Ο Μακέντα έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και τον ερχόμενο Αύγουστο θα κλείσει τα 30 του χρόνια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι θετικός στην πώλησή του. Τώρα, λοιπόν, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να τον δώσουν, διότι σε έναν χρόνο κι αν δεν είναι τη νέα περίοδο βασικός, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να βρεθεί αγοραστής.

Για τον Μακέντα, μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι «πράσινοι» δεν συζητούν την πώληση απλώς για να βάλουν χρήματα στο ταμείο. Την θέλουν και θα την επιδιώξουν, διότι ο Ιταλός φέρεται να είναι εκτός προτεραιοτήτων για τη νέα περίοδο. Το αναφέρουμε κομψά για να μην πούμε εκτός πλάνων…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button