Ποδόσφαιρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Μπήκε στο χειρουργείο ο Μαουρίσιο, οριακά προλαβαίνει το ματς με τον Άρη

Το απόγευμα της Παρασκευής (19.03) ο Μαουρίσιο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο «Υγεία» και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση αποκατάστασης της μερικής ρήξης μηνίσκου στο γόνατο, που υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης (17.03).

Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και θα απουσιάσει για περίπου 20-25 μέρες από τα γήπεδα ο Βραζιλιάνος μέσος. Με λίγα λόγια θα χάσει τόσο το κυριακάτικο παιχνίδι (21.03, 15:00) του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη με τον Αστέρα , στην πρεμιέρα των εφετινών πλέι-οφ, αλλά και το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή 4 Απριλίου.
Από εκεί και πέρα, η παρουσία του και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης»θα είναι θεωρείται δύσκολη, όπως θεωρείται οριακή επίσης η συμμετοχή του και στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη στις 18 Απριλίου.
Λίγο πριν υποβληθεί στην επέμβαση ο Μαουρίσιο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα μήνυμα , θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά» έγραψε στον λογαριασμό του ο32χρονος μέσος .

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button