Μπάσκετ

Παναγιώτης Γιαννάκης: «Ευλογία ότι γνώρισα το μπάσκετ»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης με αφορμή την είσοδο του στο Hall of Fame της FIBA, παραχωρώντας συνέντευξη στην κάμερα της ΕΡΤ3, έκανε μια αναδρομή στην μπασκετική του καριέρα:

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, μίλησε για όλα αυτά που έχει ζήσει στα παρκέ αλλά και την πορεία του στο χώρο του μπάσκετ, με τον ίδιο να χαρακτηρίζει… ευλογία ότι ασχολήθηκε με τον μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ3 δήλωσε:

«Χωρίς τους ανθρώπους που είχα γύρω από προπονητές, αντιπάλους και όλους τους οφείλω ένα ευχαιριστώ για την διαδρομή. Συνεχίζω είναι η ζωή μου το μπάσκετ. Είναι ευλογία που το γνώρισα όταν το ποδόσφαιρο ήταν στην κορυφή.

Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές, αντιπάλους και όλους όσους είχα δίπλα μου. Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την διαδρομή που έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω γιατί το μπάσκετ είναι η ζωή μου. Είναι ευλογία που γνώρισα το μπάσκετ».

Για το τι ξεχωρίζει στην καριέρα του:

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων που ήμασταν μια χώρα χωρίς ιδιαίτερες επιτυχίες. Δεν θα ξεχάσω επίσης ποτέ το πρωτάθλημα εφήβων με τον Ιωνικό Νικαίας, είναι σημαντικό μια ομάδα παιδιών από μια γειτονιά να εξελίσσεται. 

Τέλος αυτό που έδωσε ώθησε σε όλη την χώρα το Ευρωπαϊκό του 1987 και έδειξε στον κόσμο ότι εδώ κάτι υπάρχει. Υπάρχει ταλέντο». Συνέχισε λέγοντας: «Προσπαθούσα πάντα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, με ενδιέφερε να περνάνε καλά και οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω η πορεία μου να συνεχιστεί. Μπορω να πω ότι συνδυασμός της Εθνικής ομάδα και οι επιτυχίες του Άρη, έκανε το μπάσκετ να το αγαπήσουν άντρες και γυναίκες. Να ζήσουμε και άλλα πράγματα όπως το 2005 που δείξαμε ότι προοδεύσαμε. Η προσπάθεια μας έγινε παράδειγμα». 

Για την παρουσία του στο μπάσκετ:

«Κάθε μέρα είμαι κοντά στο μπάσκετ. Είμαι πρόεδρος των προπονητών και προσπαθούμε να στηρίξουμε τα νέα παιδιά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε με οποιονδήποτε  τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω πάλι όλους αυτούς που με βοήθησαν σαν συμπαίκτες, αντίπαλοι».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button