Ποδόσφαιρο

“Παλμέιρας και Άρης συμφώνησαν για Μίσελ, αλλά…”

Οι Βραζιλιάνοι δεν σταματούν να ασχολούνται με τον νεαρό αμυντικό

Στη Βραζιλία συνεχίζουν να αναφέρονται στον Μίσελ και τον Άρη. Νέο δημοσίευμα δεν απέχει από όσα έγιναν γνωστά το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την επιθυμία του νεαρού να πάρει περισσότερες ευκαιρίες στην Παλμέριας, η οποία -όπως αναφέρεται στο άρθρο- είχε συμφωνήσει με τον Άρη για τον δανεισμό του παίκτη. Μεταξύ άλλων, γράφεται:

“Ο 20χρονος αμυντικός Μισέλ ήταν πολύ κοντά στη μετακόμιση στον Άρη, στην Ελλάδα, τις τελευταίες εβδομάδες. Οι σύλλογοι (σ.σ. Παλμέιρας και Άρης) κατέληξαν σε συμφωνία, αλλά η επιθυμία του νεαρού να παραμείνει, με στόχο περισσότερες ευκαιρίες στην μεγάλη ομάδα. Προοριζόταν για δανεισμό (σ.σ. στον Άρη) μιας σεζόν, με οψιόν αγοράς στο τέλος του συμβολαίου.

Αρχικά, ο Μισέλ αρνήθηκε την πρόταση της ελληνικής ομάδας για να μπορέσει να παίξει με αντίπαλο τη Φλαμένγκο στον τελικό του Πρωταθλήματος Βραζιλίας κάτω των 20 ετών, που διεξήχθη στις 7 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, η ευρωπαϊκή ομάδα συμφώνησε να συνεχίσει τις συνομιλίες μετά την απόφασή του, αλλά μια νέα συνάντηση που έκανε ο αθλητής, σφράγισε την παραμονή του. Η σκέψη ήταν ο νεαρός να πάρει εμπειρίες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο Μισέλ είναι ένα από τα κύρια ονόματα της ομάδας Νέων της Παλμέιρας και συγκεντρώνει κλήσεις για την ομάδα Νέων της Βραζιλίας”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com