Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Ξάνθη κατά Μπουτσικάρη: «Παραβιάσατε το καταστατικό!»

Επιστολή σε όλες τις ΠΑΕ κοινοποίησε η ΠΑΕ Ξάνθη, μέσω της οποίας στρέφεται εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, αναφορικά με το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Την επιστολή που απέστειλε σε όλες τις ΠΑΕ και καταφέρεται εναντίον του προέδρου της Σούπερ Λιγκ, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Ξάνθη μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Στην επιστολή της, διαμαρτύρεται προς τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, με αφορμή το αίτημα προς την ΕΠΟ για ορισμό του μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εάν ισχύει το παραπάνω γεγονός, τότε αποτελεί παραβίαση του καταστατικού.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η επιστολή της ΠΑΕ Ξάνθης:

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε από τα Μ.Μ.Ε. ότι έχετε αποστείλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, με την οποία ζητάτε τον άμεσο ορισμό μπαράζ.

Αν όντως αυτό συμβαίνει η έκπληξη μας δεν είναι μόνο δυσάρεστη, αλλά η ενέργειά σας αυτή συνιστά ευθεία παραβίαση του καταστατικού μας και των κείμενων διατάξεων, αφού εκτός των άλλων δεν έχει “παρθεί” καμία τέτοια απόφαση από το Δ.Σ. της Super League και επιπλέον δεν έχει ακόμη επικυρωθεί η βαθμολογία των θέσεων 7 – 14.

Ευχόμαστε να μην έχει συντελεστεί αυτή η θεσμική παρεκτροπή, άλλως οφείλετε να εξηγήσετε τους “ ΟΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ” σας οδήγησαν σε αυτή.

ΥΓ 1: Ο Αείμνηστος Ηλίας Ηλιού είχε πει: «Θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα»

Με εκτίμηση,

Για την Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» Π.Α.Ε.

ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ετικέτες

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close