Ποδόσφαιρο

ΠΑΕ Άρης: Σχολιασμός ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες

Η ΠΑΕ Άρης συνεχίζει με το πρόγραμμα σχολιασμού ακουστικής περιγραφής για ανθρώπους με οπτικές αναπηρίες και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνεχίζει συστηματικά -για δεύτερη χρονιά- τη δράση «προσβασιμότητας και βιωματικής εμπειρίας» για ανθρώπους με προβλήματα όρασης, τυφλούς και μερικώς βλέποντες.

Το ποδόσφαιρο είναι προσβάσιμο ισότιμα σε όλους. Έτσι η βιωματική εμπειρία του match game μεταφέρεται εντός του γηπέδου σε όσους έρθουν, αλλά και σε όσους δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Ο οργανισμός «EΧΕDRAMark/NKLABS» με τα πιο σύγχρονο διαθέσιμα εργαλεία τεχνολογίας, «adc)))LIVEx», κάνει τη δράση εφικτή και άμεση στο Κλεάνθης Βικελίδης. 

Ζούμε όλοι κάθε παιχνίδι της ομάδας μας ισότιμα!

Φέτος η δράση κοινωνικής ευθύνης  είναι  στην πλατφόρμα αειφορίας των Ηνωμένων Εθνών «UNSDG action campaign» για δεύτερη συνεχιζόμενη χρονιά.

Στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό θα έχουμε την τιμή της παρουσίας του κ. Φώτη Μπίμπαση, πρώην αντιπρόεδρο της Ελληνικής Παρα-ολυμπιακής Επιτροπής, συνοδευόμενο από τον κ. Χρήστο Παπαρροδόπουλο, πρώην προπονητή της εθνικής Γαλλίας με τρία ολυμπιακά μετάλλια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button