Μπάσκετ

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία: Μια ζεστή αγκαλιά για τους πρωταθλητές της ζωής

Σήμερα (3/12) είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία και ο Άρης την τίμησε με μία συγκινητική εκδήλωση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

«Στο «Nick Galis Hall» διοργανώθηκε μία πολύ «ζεστή» και ανθρώπινη εκδήλωση, που είχε σκοπό να τιμήσει τους μαχητές της ζωής, τους ανθρώπους που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω παρά τα πολύ δύσκολα και σημαντικά εμπόδια που συνάντησαν.

Την τιμητική της είχε η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του ΑΡΗ, η οποία έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα Α1 της ΟΣΕΚΑ. Με την παρουσία τους στην εκδήλωση, την τίμησαν η ανδρική ομάδα Μπάσκετ του ΑΡΗ, η οποία έδωσε σύσσωμη το «παρών», προεξάρχοντος του προέδρου της ΚΑΕ, Χάρη Παπαγεωργίου, η ομάδα Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο του Πανσερραϊκού, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Θεσσαλονίκης και ο υπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης. Ο τελευταίος, μάλιστα, έκανε και το τζάμπ[ολ στον αγώνα ανάμεσα στον ΑΡΗ και τον Πανσερραϊκό.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ομάδα του ΑΡΗ Μπάσκετ με Αγωνιστικό Αμαξίδιο τίμησε τον Χάρη Παπαγεωργίου, τόσο για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα, όσο και για την 50ετή παρουσία του στον ΑΡΗ, τον οποίο έχει υπηρετήσει από όλα τα πόστα, από το 1971.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι έδωσαν το «παρών» σ’ αυτήν την εκδήλωση. Και με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο «μπράβο» σε όσους, όχι μόνο δε λύγισαν από τις δυσκολίες, αλλά αποδεικνύουν καθημερινά τη «δίψα» τους για τη ζωή, τη δράση, τη δημιουργία».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button