ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Πήρε τη Χαλ ο “Mr Survivor”

Μια ανάσα πριν από το να περάσει στον Ατζούν Ιλιτζαλί απέχει η αγγλική ομάδα, με εξαγορά ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Το ενδιαφέρον του Ατζούν Ιλιτζαλί για την αγορά της Χαλ μετουσιώνεται σε deal. Ο Τούρκος μεγιστάνας και τηλεοπτικός παραγωγός, πιο γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παραγωγή του «Survivor», φέρεται να συμφώνησε οριστικά με τον Αιγύπτιο πρόεδρο Ασέμ Αλάμ, για να αποκτήσει τις Τίγρεις έναντι 35 εκατομμυρίων ευρώ και να γίνει κι επίσημα επενδυτής στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ και αναπαρήγαγαν και οι αγγλικές εφημερίδες, υπάρχουν ακόμη αρκετά διαδικαστικά εμπόδια, ώστε να σφραγιστεί με κάθε επισημότητα το deal της μεταβίβασης, κάτι που, όμως, θα συμβεί αργά ή γρήγορα.

Δεν πέρασε παρά μόλις ένας μήνας από όταν ο 51χρονος αποκάλυψε για πρώτη φορά τα σχέδιά του να αποκτήσει έναν αγγλικό σύλλογο, τον οποίο, μάλιστα, θα μετατρέψει σε μια τουρκική «παροικία», με συμπατριώτες του στη διοίκηση, αλλά και στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.

«Θέλω να κυματίσω τη σημαία της Τουρκίας στην Αγγλία, με την επιτυχία της Χαλ Σίτι. Ελπίζω ότι το κλαμπ θα φτάσει να αποτελείται στο μέλλον από Τούρκους ανθρώπους, από τον προπονητή ως τους ποδοσφαιριστές.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια ομάδα που θα ακουστεί σε όλο τον κόσμο. Αν ο Θεός το θέλει, θα πραγματοποιήσω το όνειρό μου», είχε τονίσει στις πρώτες του δηλώσεις για το ενδιαφέρον του στη «News Global» τον περασμένο Σεπτέμβριο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button