Ποδόσφαιρο

Πήρε πιστοποιητικό επαλήθευσης η σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Instagram (pic)

Η επίσημη σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο Instagram απέκτησε τις τελευταίες ώρες το πιστοποιητικό επαλήθευσης, γνωστό και ως μπλε τικ στην καθομιλουμένη, στο Instagram.

Το πιστοποιητικό επαλήθευσης, μπλε τικ ή αλλιώς verified account, όπως λέγεται επίσημα στο Instagram, είναι ένα σήμα που πιστοποιεί ότι το προφίλ που βλέπει ο χρήστης αντιστοιχεί στο αληθινό πρόσωπο ή brand που αναφέρει πως εκπροσωπεί και τοποθετείται δίπλα στο όνομα του λογαριασμού.

Τέτοιες κινήσεις δείχνουν τον δρόμο για την εξωστρεφή λειτουργία που πρέπει να αναπτυχθεί στο κομμάτι της επικοινωνίας μέσω των social media από την ΠΑΕ Άρης προς τον κόσμο της, ισχυροποιώντας το brand name της σε όλα τα επίπεδα του μάρκετινγκ και όχι μόνο.

Δείτε εδώ:

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button